Eesti

LOT! UUS Odolandi 45 cm suur vahurullide komplekt

24 €

  • Seisukord Uus
Tallinn

Vaata meie Kuulutusi! Super hinnad!

Seisukord : UUS

✅【5-ühes vahurullide komplekt】: Odolandi vahurullikomplekt sisaldab 1* suurt 45 cm vahtrulli, 1* 42 cm lihaste rullikeppi, 2 * parimat massaažipalli ja 1* kandekotti. Saate neid kasutada kodus või kontoris. Vaid 1 minut võib teie väsinud lihaseid lõdvestada.

✅【45 cm suur vahurull】: turu-uuringute põhjal suudab 33 cm vahurull masseerida ainult poolt kehast. Suurendame vahtrulli suurust. 45cm Foam Roller võib masseerida kogu kehale. Mitte ainult massaaži mugavus, vaid ka lihaste lõõgastamise tõhusus.

✅【Kõigi kehaosade massaaž】: suur vahtrull sobib suurepäraselt selja- ja reielihaste peamiste lihasrühmade lõdvestamiseks. Lihaste rullikepp pole mitte ainult sääre- ja reielihaste jaoks, vaid ka kaela lõõgastamiseks. 2 massaažipalli võivad hästi töötada sügavates lihassõlmedes, mida kasutatakse osaliseks massaažiks, näiteks jalataldade ja õlgade jaoks.

✅【Täiuslik teraapiaks ja taastumiseks】: Vahtmassaažirull on suurepärane soojenduseks ja füüsiliseks taastumiseks pärast treeningut. See aitab leevendada valulikkust ja jäikust, lühendab taastumisaega, väldib vigastusi. Vähendage kehakoormust ja lõdvestage pinges lihaseid läbi Deep Myofascial Release (surve avaldamine teatud kehapunktidele).

✅【Lõõgastage lihaseid ja parandage und】: 5-osalised vahurullid, mis eemaldavad lihastest piimhappe ja suurendavad verevoolu sügava koemassaažiga, mis leevendab lihaspingeid jalgades, seljas ja kehas ning parandab und.

Pood "SaleZone Outlet" Ümera keskus 2 korrus (Laagna tee 80,Tallinn, Box 9)
E-L Kokkuleppel, Пн-Сб По договоренности
Küsi eelnevalt saadavust!Спросите наличие товара заранее!
Saatmise võimalus, возможность отправки!

Kuulutuse number: 12785878

57 (+1 täna)
Lisatud: 24.05.2024 01:27
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt