Eesti

LOT! UUS Reisi kaelapadi HOMIEE, mäluvaht

17 €

Paku oma hinda

  • Seisukord Uus
Tallinn

Vaata meie Kuulutusi! Super hinnad!

Seisukord : UUS.

Mäluvahupadi: HOMIEE reisipadi on valmistatud kvaliteetsest pehmest sametist ja mugavast mäluvahust padjast, mis põrkub aeglaselt. Padjakate on valmistatud pehmest plüüsist ja ei tekita keerdusi, võib pakkuda teile lihtsat nahahooldust. Memory vaht on hingav ja pehme.

360° U-kujuline kaelatugi: Ergonoomiline disain sobib ideaalselt 360° igakülgseks toeks. HOMIEE kaelapadi asub lülisamba kaelaosa lähedal ning pakub piisavalt tuge pead ja kaelale. See pehme padi leevendab kaela ja õlgade väsimust ning muudab reisimise lihtsamaks.

Ergonoomiline 3D-disain: maksimaalne mugavus/hooldus, mitme nurga all olev emakakaela lülisamba kaitse: seljaküüri kuju kindlustab lülisamba kaelaosa, vältides pea küljele libisemist. Mõlemal küljel olevad sooned sobivad loomulikult, et vähendada survet luule ja üldist survet. See on hingav ja esiosa on üles tõstetud, et vältida pea liigset alla kallutamist, millel on positiivne mõju lülisamba kaelaosa tervisele.

Ideaalne liikvel olles: mäluvahust patja saab pöörata mitmesse asendisse, seega on see mitmekülgne reisimise ajal sirgelt magamiseks. HOMIEE kaelapadi sobib väga hästi reisimiseks, lennuks, autoks, bussiks, rongiks, telkimiseks jne.

LIHTNE KAASSAKADA: HOMIEE reisipadjad on varustatud reguleeritavate trossidega, et neid oleks mugav reguleerida. Tänu selle pehmele ja kokkupandavale olemusele saate selle hõlpsalt oma rahakotti pakkida ja seejärel seljakotti või kohvrisse panna.

Pood "SaleZone Outlet" Ümera keskus 2 korrus (Laagna tee 80,Tallinn, Box 9)
E-L Kokkuleppel, Пн-Сб По договоренности
Küsi eelnevalt saadavust!Спросите наличие товара заранее!
Saatmise võimalus, возможность отправки!

Kuulutuse number: 12764277

43 (+2 täna)
Lisatud: 11.05.2024 14:03
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt