Eesti

LOT! VICTGOAL - jalgrattakiiver, 57-61 UUS

28 €

Paku oma hinda

  • Seisukord Uus
Tallinn

Vaata meie Kuulutusi! Super hinnad!

Seisukord : UUS

Professionaalne jalgrattakiiver: Jalgrattakiiver on professionaalselt loodud maastikuratturitele, kes kogevad seiklusi matkaradadel. See pakub rohkem tagumist kaitset ja visiiri, mis katab teie nägu päikese ja aeg-ajalt puuokste eest.

21 õhuava: spetsiaalne aerodünaamiline disain ja 21 hingavat tuulutusava rattakiivris vähendavad tõhusalt õhutakistust ja higistamist. Vaid 310 g (0,68 naela) kaaluv jalgrattakiiver ei väsi rattaga sõites sõitja pead.

LED-tagatuli: Jalgrattakiiver sisaldab LED-tuli; 3 valgustusrežiimi aitavad teie taga sõitjatel teie suunda selgelt näha, mis on öösel rattasõidul turvalisem. Tagatuli on ka veekindel ja seda saab kasutada ka vees leotuna.

Magnetprillid: eemaldatavate magnetprillide visiirikaitset saab kasutada päikeseprillidena. Need mitte ainult ei kaitse teie nägu tuule ja liiva eest, vaid blokeerivad ka tugeva UV-kaitse ja UV400 kaitse. Kiiver sobib suurepäraselt maastikuratastele ja maanteeratastele.

Reguleeritav suurus: Täiskasvanute jalgrattakiiver reguleeritava kahekordse sobivusega. Rattakiivri tagaküljel on reguleerimisnupp, mis võimaldab reguleerida pea ümbermõõtu. Reguleeritav suurus: 57-61 cm

Kuulutuse number: 12785855

60 (+2 täna)
Lisatud: 24.05.2024 01:15
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt