Eesti

LOT! Zoomers spordiside hüppeliigese kaitseks

10 €

  • Seisukord Uus
Tallinn

gapäevane pahkluu tugi: olenemata sellest, kas töötate terve päeva või treenite, pakuvad meie pahkluu traksid mugavat jalatuge ja reguleeritavat kompressiooni. Meie pahkluu stabiliseeriv kompressioonitehnoloogia parandab vereringet ja pakub tuge just õigetes kohtades.

Esmaklassiline kvaliteet: valmistatud esmaklassilisest nailonist ja spandexist, kahepoolsete õmbluste ja kahepoolsete silikoonist massaažipadjadega, mis ei kaota aja jooksul survet. Libisemisvastane silikoonist sisemus tagab kindla istuvuse. Kandke seda iga päev või alati, kui vajate oma jalgadele lisaturvalisust.

Hüppeliigese tugi toimib: kiirendab paranemisprotsessi, pakkudes piisavat ja vajalikku tuge hüppeliigesele ja jalalabale, surudes kõõlused kokku seal, kus seda kõige rohkem vaja on. Ideaalne vähem pingutavate spordialade jaoks, mis nõuavad treeningu ajal pahkluude pinget, et suurendada verevoolu ja kiirendada taastumist.

Mugav pahkluu tugi: laske jalgadel hingata! Pahkluu traks on valmistatud esmaklassilisest materjalist, hingav, kerge, ebameeldiva lõhna ja karmide kemikaalideta.

Märge. See toode on üliõhuke ja hingav mudel igapäevaseks kandmiseks kevadel ja suvel ning ei sobi kõrge intensiivsusega sportimiseks. Enne ostmist pidage nõu oma arstiga ja tutvuge suurustabeliga, et valida õige toode.

.Pood "SaleZone Outlet" Ümera keskus 2 korrus (Laagna tee 80,Tallinn, Box 9)
E-L Kokkuleppel, Пн-Сб По договоренности
Küsi eelnevalt saadavust!Спросите наличие товара заранее!
Saatmise võimalus, возможность отправки!

Kuulutuse number: 12780415

44 (+1 täna)
Lisatud: 21.05.2024 08:42
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt