Eesti

Kuulutus ei ole aktiivne, kaup või teenus müügist eemaldatud

LOT!KAMPAANIA! Aurumopp Rovus Aurugeneraator Pesev 3in1

50 €

  • Seisukord Uus
Tallinn

Vaata meie Kuulutusi! Super hinnad!
Tavahind 249,99
Seisukord :Poe näidis-1kord testitud

Rovus aurusüsteem on uus viis kasutada oma kodus tõhusat puhastusvõimsust ilma kahjulike puhastusaineteta. Auru jõudu rakendavat mitmekülgset süsteemi saab kasutada mopi, käsiauruti ja aurutriikrauana, et eemaldada kinnikuivanud plekke, puhastada raskesti ligipääsetavaid kohti ja hoida tekstiilesemed tipp-topp korras. Kiiresti sügavalt puhastavat seadet on ohutu kasutada ja lihtne hoiule panna.

Mitmeotstarbeline puhastussüsteem puhtama ja tervislikuma kodu jaoks

Aur on üks parimaid vahendeid kodu puhastamiseks, sest see eemaldab kinnikuivanud mustuse, rasva ja plekid ka raskesti ligipääsetavatest kohtadest ilma kahjulike puhastusvahenditeta. Rovus aurusüsteemi lihtsalt kasutatava mitmeotstarbelise seadmega on kogu see puhastusvõimsus käepärast, et muuta kodu puhtamaks ja tervislikumaks.

1. Vastupidav aurumopp spetsiaalse kolm-ühes turboharjaga võimaldab tavalisel kombel põrandaid ja vaipu puhastada ning desinfitseerida. Eriti raskeid plekke saab eemaldada küürimistarviku abil. Nii saad kiiresti ja lihtsalt tulla toime mustusega, mida ei saa tavalise tolmuimeja abil eemaldada.

2. Käsiauruti koos tarvikutega aitab kasutada aurupuhastuse võimsust ka kõige kitsamates ja raskemini ligipääsetavates kohtades. Nüüd saavad köögi ja vannitoa kõik nurgad säravpuhtaks ning käsiauruti abil saab puhastada ka aknaid ja tekstiili.

3. Võimas aurutriikraud eemaldab kortsud ning puhastab sügavalt kangaid ja tekstiilesemeid, et rõivad, kardinad ja muu oleks kauem tipp-topp korras.

Võimsus 1400 W saab jagu igast mustusest

Rovus aurusüsteemi keskmeks on 1400 W võimsusega seade, mis võimaldab sujuvalt reguleerida auru hulka vastavalt vajadusele, et tulla toime mitmesuguste koduste puhastustöödega.

Aurupuhastus on ohutu ja looduslik viis puhastada, eemaldada rasva ja desinfitseerida ilma kemikaale kasutamata igasuguseid pindu ja materjale alates kinnikuivanud mustuseladestustest ja sügavatest plekkidest kuni kõige õrnemate kangaste värskendamise ja triikimiseni.

Kuni 55 minutit järjest tõhusat puhastamist

Käsiaurutil on kaitselukk, et lapsed ei saaks proovida seda kasutada, ja suure mahuga veenõu, et pärast üks kord tavalise kraaniveega täitmist saaks selle abil kuni 55 minutit järjest sügavalt puhastada.

Rovus aurusüsteem tuleb toime kõigega alates köögi keraamilistest plaatidest, laste mänguasjadest ja triiksärkidest kuni grillrestide, mootorratta mootorite ja vaipadeni. Süsteemis tekkiv aur kõrvaldab mustuse, rasva, plekid, pisikud ja bakterid. See on kodus kõikjal kasulik.

Hoiule panemise ja kasutamislihtsust silmas pidades nutikalt kujundatud Rovus aurusüsteem suudab aidata iga kodu välimust, meeleolu ja lõhnu parandada minimaalsete jõupingutuste ja puhta auruga puhastamise väega.

Pood "SaleZone" - Õismäe tee 1B (E-R 11-20. L,P 11-18)

Kuulutuse number: 11030610

327
Lisatud: 20.06.2022 13:02
Teade rikkumisest

Firma teised kuulutused

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt