Eesti

Kuulutus ei ole aktiivne, kaup või teenus müügist eemaldatud

Lululun Precious Red vananemisvastane niisutav mask 32 tükki

49 €

Tallinn

LuLuLun on Jaapanis kangamask № 1. Precious Red on üks mask, mis ühendab endas intensiivse vananemisvastase toime, toniseeriva toime ja sügava hüdratsiooni.

Lululun väärispunane 32tk. ideaalne teile, kui:

  • Soovite naha seisundit kiiresti taastada ja peentest kortsudest lahti saada.
  • Otsige tooteid, mis EI sisalda värvaineid, lõhnaaineid ega mineraalõlisid.
  • Eelistate taskukohast ja tõhusat nahahooldust iga päev.

Lululun Precious Red on aktiivne vananemisvastane hooldus, mis põhineb kvaliteetsetel koostisosadel ja on imendunud nii Jaapani traditsioonidesse kui ka uusimasse tehnoloogiasse:

- Sakkeekstrakt on üks parimaid vananemisvastase toimega koostisosi. Niisutab keratiini kihi kõiki rakke, toetades naha barjäärifunktsiooni.

- 4 fermenteeritud riisil põhinevat koostisosa pakuvad hüdratsiooni ja säilitavad niiskust, taastavad lipiidide barjääri, pehmendavad nahka ja stimuleerivad elastsust.

- Riisiklii- ja kameeliaõlid suurendavad naha elastsust ja tugevust, muudavad tooni ning on taastava toimega, niisutavad ja toidavad intensiivselt. Camellia õli stimuleerib prokollageeni tootmist.

- Pärmiekstrakt - energiaallikas, mis uuendab naharakke. Pinguldab nahka, "lükates" kortse seestpoolt. Aitab nahal naha niiskust koguda ja säilitada.

- Ploomiekstrakt on võimas antioksüdant.

- Sacran - ekstrakt Jaapani magevee vetikatest Aphanothece sacrum, mille vettpidav võime ületab hüaluroonhapet 5 korda. Pakub niiskust kuivatatud vananeva naha kõikidele nurkadele.

- L22 on patenteeritud LuLuLun lipiidide kompleks, mis on loodud taimsete lipiidide allikatest. Nad taastavad naha tervisliku seisundi "nagu 22-aastaselt". Lipiidikompleks L22 sisaldab jojoba- ja makadaamiaõlisid, skvaleeni, E-vitamiini ja fütosterooli.

Kuulutuse number: 10220060

32
Lisatud: 08.10.2020 15:34
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt