Eesti

Kuulutus ei ole aktiivne, kaup või teenus müügist eemaldatud

M8 retromängukonsool (parem sisu + EST juhend)

35 €

  • Seisukord Uus
Tallinn

Meenuta vanu mänge või mängi neid mänge, mis jäid omal ajal mängimata.

Nüüd mitu mängukonsooli ühes pisikeses seadmes! Pista mängukonsool HDMI pessa, ühenda USB vooluallikaga (nt teleka USB-pesaga või telefonilaadijaga) ja mäng võib alata!

Mängud on jaotatud järgmistesse kaustadesse/klassidesse:

  • ATARI: kõige vanemad ATARI 2600 (39) ja ATARI 7800 (18) mängukonsoolid.
  • CPS: mänguautomaatide mängud (kokku 1955), kuhu võid pista virtuaalselt nii palju münte kui hing ihaldab ning mäng ei pea enam lõppema, kuna taskuraha sai otsa.
  • FC: vanad head 8-bitised Nintendo (NES) telekamängud, mis olid 90ndatel väga populaarsed. FC on lühend Nintendo esialgsest nimest Family Computer (FamiCom), mis oli kasutusel Jaapanis. Kokku 1031 mängu.
  • GB: mustvalged GameBoy 8-bitised elektronmängud (282)
  • GBC: värvilised GameBoy Color 8-bitised elektronmängud (555).
  • GBA: kõige vingemad Game Boy Advance 32-bitised elektronmängud (545).
  • MD: 16-bitised Sega Genesis / Mega Drive telekamängud, mida said omal ajal mängida vaid jõukamate perede lapsed. Kokku 405 mängu.
  • PS1: 32-bitised Sony PlayStation 1 telekamängud (106).
  • SFC: 16-bitised Super Nintendo telekamängud (861).

Kuna linke siin jagada ei tohi, siis mängude nimekirja siia panna ei saa.

Mänge saab sirvida nii üldnimekirjast kui ka mängukonsoolipõhiselt. Valitud mängust kuvatakse eelvaade, mis võimaldab enne käivitamist näha, mis mänguga on tegu. Otsing ja lemmikmängude nimekiri võimaldab leida oma lemmikmängud kiiremini üles. Soovi korral saab mälukaardile mänge juurde lisada, mis on saadaval veebilehtedelt WoWroMs, CoolRom jms.

Mängukonsoolis on 64 GB mälukaart, millest suurem osa on juba täidetud mängudega, aga natuke on veel ruumi mõni mäng juurde lisada. Mängukonsooli väärindamiseks koondati kokku kolme analoogse mängukonsooli mängud, eemaldati duplikaate ja hierogrüüfseid mänge, mille arvelt lisati mänge juurde. Valesid mängude nimesid korrigeeriti ja mittetoimivad mängud visati välja. Paljud mängud said omale uued eelvaatepildid ning uus nimekiri sorteeriti tähestikulisse järjekorda.

Konsooli menüü on saadaval 23 keeles: hiina (lihtsustatud ja traditsiooniline), inglise (vaikimisi), jaapani, korea, vene, saksa, itaalia, hispaania, portugali, hollandi, rootsi, taani, norra, poola, kreeka, prantsuse, soome, vietnami, indoneesia, tšehhi, türgi ja mongoli keel. Vajadusel saab soome keele asendada eesti keelega.

Konsooliga on kaasas eestikeelne kasutusjuhend ja 2 juhtmevaba mängupulti, mis töötavad kahe AAA patareiga (ei kuulu komplekti). Puldil on väike lüliti, mis tuleb enne mängimist sisse lülitada. Pulti saab kasutada ka arvutis mängude mängimiseks.

Konsooli on kasutatud vaid uue sisu väljatöötamiseks ja testimiseks, mille käigus tuli HDMI pistukut mitmeid kordi teleriga ühendada, mida tunnistavad ühendamisjäljed HDMI pistikul.

Sellist sisu ja eestikeelset juhendit teistelt müüjatelt ei saa.

Täiendavalt on saadaval ka üks kahene mängupuldi komplekt (10€).

Kui sul juba on selline mängukonsool, aga mälukaart on läinud rikki, millest tulenevalt konsool enam ei tööta, siis võid samuti ühendust võtta - äkki saame konsooli uuesti tööle.

Kuulutuse number: 12765027

44
Lisatud: 11.05.2024 21:31

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt