Eesti

Kuulutus ei ole aktiivne, kaup või teenus müügist eemaldatud

Maksud, Jurist Maksuõiguses, Maksumenetlus

Hind määramata

Tallinn

MAKSUPROTSESSI PÕHIVEAD:

1) Maksukohustuslane usub, et ta ei peaks tegema koostööd ning esitama Eesti Vabariigi Maksu- ja Tolliametile (MTA) nõutud dokumente ja teavet.

2) Maksukohustuslane usub, et MTA peab kõik põhimõtteliselt tõestama kõik samal põhimõttel, nagu see juhtub tsiviil- ja kriminaalmenetluses.

3) Maksukohustuslane ei pea vajalikuks koostama eriarvamust ning esitama tõendusmaterjali ja kirjalike seletusi MTA-le pärast maksuotsuse esialgse eelnõu (projekti) kättesaamist.

4)  Kohtusse kaebamisel maksukohustuslane usub, et MTA esitab iseseisvalt kohtusse kõik vajalikud tõendid, samuti kuulab üle kõik tunnistajad ning kohus kogub iseseisvalt kõik tõendid ja selgitab selles protsessis välja kõik asjaolud ja tõe.

5) Maksukohustuslane pöördub abi saamiseks juristi poole alles pärast maksuotsuse saamist MTA-st (ehk alles kohtule kaebuse esitamise etapil).

MAKSUÕIGUS WWW.DENIKIN.EE +372 655 7545, +372 58002575, info@denikin.ee Nõustame era- ja ärikliente kõigis maksuõiguse valdkondades. Esindame kliente maksu- ja tolliametis ning kohtus. Meil on kogemusi suurte maksualaste juhtumite, sealhulgas kriminaalmenetlustega seotud juhtumite osas

Kuulutuse number: 10186649

26
Lisatud: 29.07.2020 10:24
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt