Eesti

Mängгköök puidust lastele

122 €

Paku oma hinda

Sisaldab KM

  • Seisukord Uus
Tallinn

✅ Enne toote ostmist soovitame pöörduda meie müüjate poole telefoni või isikliku sõnumi teel.

🧮 PERFORM | PERF: Asume Mustakivi keskuses, II korrusel, boks 71.

☎ Tööaeg: E-R 10:00-17:00.

❤️ Tootekirjeldus: VALGUSTUS - köögis on lamp, mille saab paigutada kapi, kapi või ahju alla - see on lapse enda otsustada! Valgustus paneb lapse tundma end nagu päris köögis, see töötab veelgi paremini, kui toas on juba pime, ja lamp võimaldab tüdrukul nukkudele, karule või vanematele õhtusööki valmistada. Teie tütrele meeldib see - köök võimaldab teil mitu tundi lõbutseda.

TASUTA toitlustustarvikud - sisaldab tasuta koka tarvikuid, näiteks: lamp, pajaroog, pann, kaas, tass, spagettilusikas, pilulusikas, spaatel, 4 konksu, klaas + 4 jääkuubikut. Need lisatarvikud rõõmustavad teie väikest tütart.

PUIT - toode on valmistatud kvaliteetsest MDF -plaadist, mis mõjutab selle kasutusiga, aga ka väikeste inimeste ohutust ja tervist. See on igavene pakkumine, mis rõõmustab iga väikest. Klassikalise välimuse tõttu on materjali alati hinnatud.

SPIN, CUBE Cutter ja induktsioonpaneel - ahjus olev valamu on eemaldatav, laps / vanem saab selle veega täita ja pärast mängu "mustad" nõud pesta. Ajaga kaasas käies oleme oma pliidis kasutanud "kaasaegset tehnoloogiat", see tähendab induktsioonpliiti, mis näeb välja ja töötab nagu päris. Tütar saab nuppudega salvestuse sisse lülitada. Siis süttib see, nagu mu ema seda kasutas, kuid ärge muretsege, see ei kuumene, nii et ärge kartke, et laps põleb. Täiendav atraktsioon on jääkuubikute valmistaja, kus laps saab teha jääkuubikuid.

SPETSIFIKATSIOONID:

vanus: 3+;

materjal: puit / MDF;

lambi toiteallikas: 3 x AAA (ei kuulu komplekti);

pliidi võimsus: 2 x AAA (ei kuulu komplekti);

mõõdud (laius / kõrgus / sügavus): 70 / 89,5 / 30cm;

komplekti kaal: 9,5 kg;

kaal koos pakendiga: 10,6 kg.

Sisaldab:

köök

lambad

boiler

panna

kork

tass

lusikas spagette

koorija

spaatliga

4 konksu

tass + 4 jääkuubikut

Mxkidskitchen-1

Kuulutuse number: 11731267

204 (+1 täna)
Lisatud: 09.04.2024 16:19
Teade rikkumisest

Firma teised kuulutused

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt