Eesti

Kuulutus ei ole aktiivne, kaup või teenus müügist eemaldatud

Marantz CD-73 Compact Disc Digital Audio Player

777 €

Paku oma hinda

  • Seisukord Kasutatud
Tallinn

Väga heas korras Marantz CD-73 Compact Disc Digital Audio Player (1983-84). Välimus on uue väriline.

Marantz CD-73 Compact Disc Digital Audio Player kasutab ülitäpseid tootmistehnikaid ning keerulist digitaalset ja servotehnoloogiat, et tagada teile heliväljund, mis on täielik samaväärne stuudiokonsooli heliväljundiga, kus algne salvestus tehti. Teie kuulamisruum ei ole enam kunagi endine!

Marantzil on õnnestunud välja töötada enneolematult väikese suurusega mehhanism, kasutades oma iseseisvalt välja töötatud ülikompaktset laserkiire kogujat ja lineaarset mootorimehhanismi. See võimaldab õhukese stiili, mis täiendab teie heliseadistuse muude seadmete oma.

Selle pleieri plaadilaadimismehhanism esindab kompaktsete digitaalsete heliplaatide laadimise uut kontseptsiooni, mis põhineb Marantzi aastatepikkusel kogemusel kassettdekkidega. Kui mootoriajami sahtel tõmmatakse välja, tõuseb ketasklamber automaatselt üles ja esipaneel kaldub. Kõik, mida vaja on, on plaat paika sättida.

Digitaalsete helisalvestiste potentsiaali maksimaalse ärakasutamise tagamiseks kasutatakse kolme eraldiseisva mikroprotsessori sõltumatuid funktsioone. Kaks kiiret 8-bitist mikroprotsessorit suhtlevad üksteisega, et tagada fookusservo, radiaalservo ja taldrikuservo täiuslik jälgimine.

Koos juhusliku juurdepääsu programmiga võimaldab see seade taasesituse juhtimiseks salvestada kolme erinevat programmi. Iga programm võimaldab esitada kuni 15 valikut mis tahes soovitud järjekorras.

Marantzi enda täielikult tasakaalustatud pöördemehhanismi kasutamine tagab suurepärase vastupidavuse vibratsioonile ja kaldele ning võimaldab suurendada juhusliku juurdepääsu kiirust.

Specifications

Disc format: CD

Digital converter: 2 x TDA1540D, 16 bit linear

CD Mechanism: CDM-0

Frequency response: 20Hz to 20kHz

Dynamic range: 90dB

Signal to Noise Ratio: 90dB

Channel separation: 90dB

Total harmonic distortion: 0.005%

Line output: 2V

Dimensions: 416 x 81 x 300mm

Weight: 8kg

Year: 1983

Pildid on originaal seadmest. Tule kohale ja kuula ise . Garantii ja hilisem vahetusvõimalus, kohale toimetamine üle Eesti. Tingimisvõimalus kohapeal olemas! Helista ja küsi lisa. Vaata ka meie teisi kuulutusi. Asume- Tallinn, Kesklinn, Türi 6, Tallinn ,Türi 6 Kabint 75 a korpus peauksest

Kuulutuse number: 11188855

683
Lisatud: 26.03.2024 19:30
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt