Eesti

Massaaži selja istmekate 3d Shiatsu, istmepadi UUS!

95 €

Paku oma hinda

  • Seisukord Uus
Tartu

UUS!

COMFIER kuumutusega täisselja masseerija - 2D/3D Shiatsu massaaži istmepadi 10 massaažisõlmega, massaažitoolipadjake, veerevad sõtkuvad seljamassaažipadjad.

Selle üksuse kohta

2-IN-1 Shiatsu Massager, Comfier Massage toolipadi on ehitatud uudsesse massaažimehhanismi, mis pakub unikaalseid 2D/3D shiatsu stiile sügavate kudede lihaste massaažiks, et leevendada jäikust, pinget. Kaks Shiatsu intensiivsuse seadistust teie parimate vajaduste rahuldamiseks.

Täielikult katval Comfier seljamassaažiseadmel on 10 massaažisõlmega shiatsu rull, see tagab eriti pika massaažiraja, liigub üles ja alla kaelast, õlgadest kuni nimmepiirkonnani kogu selja ulatuses. 3 shiatsu massaaži tsooni teie valiku jaoks: kogu selg, ülaselg, alaselg. Extra Spot massaaži funktsioonid lõõgastavaks punktiks.

Rolling Back Massage, Comfier massaaži istmepadi pakub õrnalt veerevat massaaži piki selgroogu, võitleb lihaspingetega ja pakub rahustavat lõõgastust kogu seljas. Kahe shiatsu-peade rühma laiust saab kohandada vastavalt konkreetsele kasutajale.

Rahustav soojusteraapia, Comfier Chair masseerija koos valikulise soojendusega, see soojendab teie selga, samal ajal kui shiatsu pallid lõdvestavad valulikke lihaseid kogu seljas, nimmepiirkonnas ja õlgades. Kolme intensiivsusega vibratsiooniga istmemassaaž lõdvestab teie puusad ja reied.

Ülim mugavus, see kaasaskantav massaažipadi sobib suurepäraselt kontoris või kodus. Lihtne seadistada söögi-/kontoritoolile või asetada see lamamistoolile, diivanile, diivanile, et muuta iste mugavaks ja pärast pikka rasket tööd nautida igapäevast lõõgastavat massaaži. Toredad jõulukingid isale, emale, naisele, mehele, naisele või mehele.

Kuulutuse number: 12683207

37 (+6 täna)
Lisatud: 29.04.2024 00:00
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt