Eesti

Masseerija kaelale,seljale,kehale Shiatsu 2in1.Pea jaoks.

35 €

  • Seisukord Uus
Tallinn

Seade on loodud pinges lihaste lõdvestamiseks, valu vähendamiseks ja vereringe parandamiseks. Massaaž avaldab positiivset mõju tervisele, enesetundele ja emotsionaalsele sfäärile. Masseerijal on kaks pead, millest igaüks koosneb 8 massaažipunktist. Väga kvaliteetne seade. Lisaks on sellel soojendusfunktsioon ja väga lihtsalt kasutatav juhtpaneel.

Eelised:

lõdvestab pinges lihaseid masseerides 2 pöörleva pea 8 massaažipunktiga (pallid pöörlevad vastassuundades paremale ja vasakule) lõdvestab pärast rasket päeva, leevendab tõhusalt valu kaela- ja nimmepiirkonnas, sobib massaažiks igas asendis, lihtne puhastada ja hügieeniline

Paneeli omadused:

Sisse/välja nupp

Massaažipeade suuna muutmise nupp

Massaažipeade kiiruse muutmise nupp

Soojusfunktsiooni aktiveerimise nup

Nutikas režiim – massaaži suuna ja intensiivsuse automaatne muutmine

Professionaalne massaaž

Masseerijal on kaks massaažipead, mis simuleerivad masseerija käte tööd. Seade on väga täpne ja vajutab kehal õigetele punktidele, et efekt oleks võimalikult tuntav. Tänu võimalusele muuta massaaži intensiivsust ja tugevust, saate kohandada teraapiat vastavalt oma vajadustele. Masseerijal on imemisfunktsiooniga rull

Soojusfunktsiooniga elektriline masseerija asendab tõhusalt kvalifitseeritud massaažiterapeuti. Padjal on automaatne taimer, mis lõpetab massaaži 15 minuti pärast. Masseerijal on lihtsustatud vorm, mis sobib ideaalselt selgrooga. Õrn kangas ja võrk ei kahjusta nahk.

Tehnilised andmed:

Sisendpinge 220 V - 240 V, 50 - 60 Hz

Võimsus: 24 W

Väljundpinge: 12V, 1600mAh

Komplektis 12V autotoiteadapter.

Masseerija suurus-
30 сm х 23 cm х 12 cm

Materjal: hingav võrkkangas

Foto 9-10

Hind 5 euro.

Masseerija stressivastane pea jaoks:

Parandab vereringet, mõjudes positiivselt juuksefolliikulisse – stimuleerib juuste kasvu, võib kasutada kiilaspäisuse ennetamiseks; Soodustab une normaliseerumist; Seda saab kasutada mitte ainult pea, vaid ka kaela, õlgade, näo mõjutamiseks.

Lasnamäe

Kuulutuse number: 11584777

484 (+3 täna)
Lisatud: 07.04.2024 06:28
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt