Eesti

Matatabi närimispulgad kassidele 20 tk

20 €

Paku oma hinda

  • Seisukord Uus
Tallinn

Matatabi närimispulgad kassidele 20 tk, hammaste puhastamiseks ja mängimiseks

Närimispulkade komplekt sisaldab 20 naturaalset aktiniidia pulka (läbimõõt 6-13 mm, pikkus 120 mm).

Looduslik, tervislik ja ohutu. Kassid võivad seda mängides, tervisliku vahepala või mänguasjana rebida ja närida.
Hammaste tervise jaoks. Pulgad toovad kaasa kasside tervisliku närimiskäitumise, aitavad kassil jäävhambaid kasvatada ja närimisel eemaldada hambakattu ja hambakivi, värske hingeõhu, kaitsevad suu tervist, lähendavad teid ja teie lemmiklooma.
Toitumise parandamine. Kui kass on haige ja ei saa riisi süüa, võivad pulgad suurendada söögiisu, aga aidata ka eemaldada karvapallide ja mürgiste ainete rolli organismis, toita ja hooldada kassi kopse, südant ja toitumist, reguleerida seedetrakti tervist.
Närimispulgadel on aromaatne lõhn, mis võib kasse ärritada. Teie kassi tõmbab naistenõgese lõhn ja ta mängib sellega. Laske oma kassil stressi leevendada ja arterite toonust stabiliseerida.
Interaktiivne kassimänguasi: saate oma lemmikloomaga mängida ja kasutada seda kassipulgana, et parandada oma kassiga suhtlemist.
Looduslik materjal: laske kassil tunda end õnnelikuna ja puhanuna. See ei tekita kassidel sõltuvust ja sellel pole kõrvalmõjusid.

Matatabi närimispulgad aktiniidiaga kassidele on närimismänguasi, mis aitab hingeõhku värskendada, eemaldab ja ennetab hambakivi teket ning aitab hoida hambaid ja igemeid tervena
Närimispulgadel on aromaatne lõhn, mis võib kasse ärritada. Teie kassi tõmbab aktiniidia lõhn ja ta mängib sellega. Laske oma kassil stressi leevendada ja arterite toonust stabiliseerida.

Kohe olemas!

Kuulutuse number: 12574803

92 (+12 täna)
Lisatud: 15.04.2024 15:40
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt