Eesti

Matemaatika, füüsika, informaatika (eksamid, kontrolltööd)

22 €

Tallinn

Avage Maailma Matemaatika, Füüsika ja Informaatika koos Professionaalse Õpetajaga

Tere tulemast! Mina olen teie isiklik giid põnevasse teaduste maailma. Siin on põhjused, miks peaksite valima minu:

Innovaatilised Õppemeetodid: Kasutan kaasaegseid pedagoogilisi meetodeid, et luua interaktiivne ja kaasahaarav õppekeskkond ning motiveerida tänapäeva õpilasi. See ei ole lihtsalt tundide andmine, see on sukeldumine teaduse maailma, kus iga õpilane saab paremini mõista ja rakendada teadmisi reaalses elus.

Olümpiaadideks Ettevalmistus: Toetan aktiivselt ja valmistan ette õpilasi edukaks osalemiseks matemaatika, füüsika ja informaatika võistlustel ja olümpiaadidel kuni regionaalse tasemeni. Minu eesmärk on aidata avastada oma potentsiaali ja saavutada muljetavaldavaid tulemusi.

100+ Edukat Juhtumit: Minu õpilased näitavad silmapaistvaid tulemusi ülemineku- ja lõpueksamitel ning sisseastumisel maailma juhtivatesse ülikoolidesse. Individuaalne õppeprogramm on suunatud iga õpilase unikaalsete võimete arendamisele, tagades kõrged tulemused.

🌟 Üle 10 aasta kogemust õpilastega Eestist, Venemaalt, Euroopast, Norrast, Soomest, Itaaliast, Hispaaniast, Uus-Meremaalt ja USA-st. Olen siin, et aidata teil saavutada teie akadeemilisi eesmärke!

📩 Võtke minuga ühendust läbi Telegrami, messengeri või tulge proovitunnile. Avastage edu tee õppimises ja unistuste elluviimises!

45-minutilised tunnid online ja offline maksavad 22 eurot.
10 tunni eest makstes + boonus (kooliprogrammi kodutööde kontroll).

20 tunni eest makstes -20% paketiallahindlus (20 eurot tunni kohta).

Pakett-Testdrive ühe nädala jaoks (aktuaalne märtsis-aprillis), kiireks ettevalmistuseks matemaatika proovieksamiks. See sisaldab kolme tundi + materjale, millega valmistute edukalt proovieksamiks - 50 eurot.

60-minutilised tunnid maksavad 25 eurot.

10 tunni eest makstes -10% või 1 tund kingituseks.
20 tunni eest makstes + kaks tundi kingituseks.

Kõik tunnid toimuvad 100% ettemaksega.

Online kontrolltööde, eksamite (ülikool), kodutööde lahendamine makstakse eraldi, kui see ei kuulu õppepaketti. Küsige hinda ette.

Lepinguga:

Kui tund tühistatakse hiljem kui 4 tundi enne tunni algust või õpilane ei ilmu tunnile, siis sel juhul raha ei tagastata. Kui ma ütlen, et ei saa päeva tunni viia läbi, siis järgmine tund toimub minu kulul.

Olge teineteise suhtes tähelepanelikud ja viisakad.
Näeme proovitundides!

Kuulutuse number: 12642504

180 (+2 täna)
Lisatud: 12.04.2024 12:15
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt