Eesti

Kuulutus ei ole aktiivne, kaup või teenus müügist eemaldatud

Matkaauto scania bf x2

13 500 €

Paku oma hinda

  • Seisukord Kasutatud
Kuusalu, Kuusalu vald, Harjumaa

Iga asja aeg saab ükskord ümber....

Minu ammune unistus omada liinibussi on saanud teoks. See on olnud ülimalt vahva aeg - Norrast toomine, ehitamine ja väljasõidud kuid elu läheb edasi ja kindlasti on keegi, kes tunneb temast või ka nendest rohkem puudust. Müük tuleb kõne alla seoses mitmete asjaoludega - hoiustuskoha puudus, kodu ehitamine ja taas kooliminek.

Jutt, mis on tehtud, kuidas on tehtud, on liiga pikk, et siia kirja panna, seega, ma loodan, et kui tekib reaalne huviline siis ta tuleb kohale ja räägin busside juures kõik ära mis on vaja rääkida.

Lühidalt kokkuvõte:

punane isend on aastast 70, vabalthingav R6 diisel, 7.8 liitrit ja 115kw, 5ne manuaal. Tõime sõpradega Norrast, ehitasime valmis Eestis, Rooste liiga pole teinud, raam ja kandev konstruktsioon viisakas. Õhuga juhiiste, led valgus, bluetooth raadio, 9 kohta st C-KATEGOORIAGA VÕIB SÕITA, härrasteklubi osa(diivan ja tugitoolid) Tualett, köök, 4 narikohta+diivan, tagaosas eraldi sissepääsuga saun.

külmaveepaak u 150l, soe vesi u 100l mida soojendab keris.

Teine buss, hall-punane-mis iganes tooni

1976a scania, mudel unustatud. Kahe vanema mehe elutöö - raam pritsitud, krunditud, keevitatud. Mootor soomes kap remonditud 11l R6 vabalthingav diisel, 5ne manuaal. Plaanitud teha võistlusauto veokiks kuid õnneks tagaosa pole lahti lõigatud, kogu putka kaikad väga tummised 4kant torud. Põhjaall 5 uut roostevaba paaki kogumahuga u 1000l.

ostu müügi lepingud on olemas, soomes arvel, kuid paberid läinud nelja tuule poole.

MÜÜN KAHTE ISENDIT KORRAGA.

Eraldi müümine tuleb kõnealla juhul, kui ilma paberiteta isend ostetakse ära enne.

Bussid asuvad Kuusalu küljeall, vaatamine kokkuleppel. 

 

Eraldi ostes punane 9.5 ja hall 4.5

Kuulutuse number: 10858493

2666
Lisatud: 26.08.2021 10:35
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt