Eesti

Kuulutus ei ole aktiivne, kaup või teenus müügist eemaldatud

Mcintosh MA 6900 + Infinity Kappa 9.2

6 999 €

  • Seisukord Kasutatud
Jõgeva, Jõgeva vald, Jõgevamaa

LÜHIKOKKUVÕTE: SOUND!

Suurepäraselt kokkukõlav komplekt, sellist heli mitmekülgsust, mahlasust ja variatsioone ei ole varem kogenud, mängib kõiki sagedusi lihtsalt suurepäraselt, täpne, konkreetne superbass, 4tk 12" aktiivbassielementi, puuduvad igasugused bassikõminad ja resonantsid, mängib ka vaikselt nii,et bass kõlab, heli juures midagi ei häiri, saab kuulata väsimata ja valjusti terve päeva, soojad soovitused heli hindavatele inimestele , võimendi kaal 34kg, olmes ka Loudness, mida küll vajad ainult siis, kui vaikselt kuulata. välimus MINT, loetakse üheks parimaks integreeritud analoogvõimendiks, kõlarite värv California Oak,kaal 75kg tk, võimendil ja kõlaritel originaalpakendid, välimus ja tehnika OK, kogukaal ca 200kg.

Soovin müüa komplektina, kuna need kõlarid vajavad samaväärset korralikku võimendit ja see võimendi vajab samaväärseid korralikke kõlareid.

NB! Palun hinnapakkumisi mitte teha, tõsisema huvi korral kuulamis-, vaatamis-, proovimisvõimalus, rumalustele ja alapakkumistele ei vasta, info telefoni teel.

Language: EST, RUS.

NB! VÕIMALIK MÜÜA KA ERALDI KÕLARID JA VÕIMENDI!

Kuulutuse number: 10776089

2649
Lisatud: 02.04.2024 12:28
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt