Eesti

Kuulutus ei ole aktiivne, kaup või teenus müügist eemaldatud

MEGA! DIY Full Drill Round 5D Biiseri komplekt 4 tk! UUS!

30 €

Paku oma hinda

  • Seisukord Uus
Tallinn

Mida sa saad? - Teemantvärvimiskomplektidega on kaasas 1 tk HD lõuendit, 22 pakki kirjud teemandid, 20 tk isesulguvad kotid, 2 tk liimisavi, 1 tk alus, 1 tk teemantvärvimise puurpliiats ( 2 tüüpi, saate kleepida 1 tk või 3 tk teemante korraga). See on täiuslik teemantkunsti tööriistade komplekt, numbrite järgi maalimine täiskasvanutele, algajatele ja lastele on lihtsam ja lõbusam.

HD lõuend ja värvilised teemandid – lõuendi kood on lihtne ja selge, kergesti tuvastatav. Lõuendil on isekleepuv, saate teemante otse lõuendile kleepida. Ümmargused teemandid on sama kuju ja suurusega. Teemantide värvid sobivad ideaalselt kokku, lõpetatud 5D teemantmaal annab teile suurepärase teemandikunsti.

Vähendage stressi ja kasvatage kannatlikkust – pärast rasket tööd ja intensiivset õppimist vajame ajaviidet ja meelelahutust. 5D teemantmaalikomplektid täiskasvanutele, teemantidega maalimine aitab unustada oma mured ja nautida rahulikult oma aega. Lastele mõeldud teemantmaalikomplekt, lapsed saavad eemale hoida arvutitest, mängudest ja keskenduda teemantmaalimisele. Isikupärastatud värvimine numbrite järgi ei kasvata mitte ainult laste kannatlikkust, vaid parandab ka praktilisi oskusi.

Kingitused ja kaunistused – 5D teemantmaalinguid eelistab enamik inimesi. Täielik teemantmaali komplekt sobiks väga hästi kingituseks perele ja sõpradele, näiteks aastavahetuseks, jõuludeks, sünnipäevaks, pulmadeks jne. Lisaks on teemantkunst üks kodukaunistuse asendamatuid elemente, teemantkunsti maalimine muudab teie kodu soojem ja elujõulisem.

Kogus: 4 tk.

Seisukord : UUS!

Poe hind Kokku: 60 €

Kuulutuse number: 11428105

241
Lisatud: 21.03.2024 11:10
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt