Eesti

Mega joonistuskomplekt

80 €

Paku oma hinda

Sisaldab KM

  • Seisukord Uus
Tallinn

✅ Enne toote ostmist soovitame pöörduda meie müüjate poole telefoni või isikliku sõnumi teel.

🧮 PERFORM | PERF: Asume Mustakivi keskuses, II korrusel, boks 71.

☎ Tööaeg: E-R 10:00-17:00.

❤️ Tootekirjeldus: KIRJELDUS

174 OSA - suures valikus 54 õlipastelli, 34 värvipliiatsit, 36 erinevat värvi (12 tk õlivärve, akrüülvärve ja akvarellvärve), 42 markerpliiatsit, 2 pliiatsit, 4 pintslit, teritajat ja kustutuskummi. teeb hõlpsalt kõige loomingulisemaid, kujuteldavamaid ja originaalsemaid teoseid.

PRAKTILINE KOHVER - kõik on paigutatud elegantsesse, kokkuklapitavad, kahetasandilisse puidust kohvrisse, mis suurendab esteetilist külge ja parandab ka vastupidavust; kohvril on kindel, mugav, nahast käepide, tänu millele on kogu sisu transportimine lihtne ja mugav; metallist ja kindlad pandlad tagavad, et kohvrit kandes on see hermeetiliselt suletud ja sealt ei tule midagi välja, me ei kaota midagi; pärast esialgsete esemete kasutamist saame kohvri edukalt täita uute tarvikutega.

ERGONOOMILINE - eraldi sektsioonid võimaldavad lihtsat ja kiiret juurdepääsu vajalikele esemetele, mis ühtlasi kaitseb neid ja tagab kohvris korra; ilma probleemideta saame selle kaasa võtta nt. ülikooli, parki või eraklassidesse. Kahetasandiline ehitus hõlbustab kõigi vajalike tarvikute käepärast hoidmist ja pärast kokkupakkimist muutub komplekt praktiliseks kohvriks.

SPETSIFIKATSIOON:

kohvri mõõtmed (pikkus/laius/kõrgus): 44,5/31/9,6cm

Komplekti kaal: 3,75 kg.

MxDrawingPackage174-1

Kuulutuse number: 11742711

210 (+2 täna)
Lisatud: 28.04.2024 02:20
Teade rikkumisest

Firma teised kuulutused

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt