Eesti

Kuulutus ei ole aktiivne, kaup või teenus müügist eemaldatud

MEGA! Redragon K585, Väike RGB mehaaniline mänguklaviatuur!

35 €

Paku oma hinda

  • Seisukord Uus
Tallinn

bränd REDRAGON

Ühilduvad seadmed sülearvuti, personaalarvuti

ühenduvustehnoloogia ühendatud

Klaviatuuri kirjeldus mängimine

Eriline iseärasus Valgustus, juhtmevaba

värvi Pruunid lülitid

【Mehaanilised pruunid lülitid ja makroklahvid】 Redragon K585 mehaaniline mänguklaviatuur on 42 klahviga professionaalne mehaaniline pruunide lülititega mänguklaviatuur. 7 programmeeritava makroklahvi abil saab hõlpsalt ja kiiresti siduda mitu käsku ja neid koheselt aktiveerida. Määrake igale makro klahvile üks või mitu klahvivajutust, et säästa väärtuslikku aega lahingu ajal.

【Värviline taustvalgus】 Valikus on 5 RGB taustvalgustuse režiimi 16,8 miljoni värviga. Imeilusad ja hämmastavad valgusefektid panevad võiduvalguse pimedas tekitama. Taustvalgus on reguleeritava värvi ja heleduse poolest, valige oma eelistatud valgustuse konfiguratsioon. CD-d pole kaasas.

【Libiseva rööpaga käetugi】 K585 mehaanilise mänguklaviatuuri randmetugi on reguleeritav ja eemaldatav. See võimaldab teil seda parimate ergonoomiliste valikute jaoks sobivasse asendisse libistada. Klaviatuuri randmetugi hoiab teie küünarvarre ja randme mugavas asendis ning võimaldab püsivalt mängida mängulusti.

【Ühilduvus ja C-tüüpi USB-kaabel】Ühildub operatsioonisüsteemidega Win XP/Vista/Win 7/Win 8/Win 10. Mängu mängides seda ei katkestata.

Kaasa tuleb kõik mis on piltidel! Esimene pilt on illustreeriv!

Seisukord : UUS!

Poe hind: ~74,99 EUR!

Kuulutuse number: 11988234

62
Lisatud: 24.04.2023 15:45
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt