Eesti

Mehhiko karvutu koer (Xoloitzcuintle)

450 €

Paku oma hinda

  • Tõugu grupp Spitsilaadsed, algupärased tõud
Tallinn

Saadaval on kvaliteetsed standard suurusega Xoloitzcuintli (Xolo) kutsikad. Kutsikad sündinud 20.07.2023. a., kohevad poisid suurepärase stabiilse psüühikaga tõu esindajatelt.

Xolo on tõug, mis kujunes iseseisvalt, ilma inimese mõjuta, enam kui 3500 aastat tagasi. Seetõttu iseloomustab Xolosid tugevam immuunsus ja nad ei ole altid mitmetele pärilike haigustele. Xolo elab keskmiselt kuni 15 aastat, sageli ka kauem. Mehhiko alasti koer on suurepärane kaaslane ja valvsad valvekoerad. Kohaneb kergesti erinevate elutingimustega, tunneb end suurepäraselt nii korteris kui ka majas (tänaval ei sobi ta püsivaks hoolduseks). Nad mõistavad inimest poole silmaga, tunnetavad tuju, erinevad rõõmsameelsest ja kiindumuslikust iseloomust. Xolo - väga perekoerad, rahulikud, vaiksed ja intelligentsed, saavad hästi läbi nii laste, teiste koerte kui ka loomadega. Xolo temperament ei nõua iga päev tundide kaupa kurnavaid jalutuskäike. Xolod sobivad suurepäraselt kaaslaseks vaikseks päikeseloojangu vaatluseks ja metsas jalutamiseks, partneriks mis tahes koeraspordis (nt agility või frisbee) või lihtsalt hingesugulaseks laisaks ajaveetmiseks.

Tõu on kahte tüüpi koerad: alasti ja karvased. Temperamendiomadused kehtivad mõlema tüübi puhul. Pehmetel Xolodel puudub aluskarv, mistõttu on neid lihtsam hooldada kui paljusid teisi koeratõuge. Karvkatte väljalangemise ajal on vaja vähem kammida ja karvkate on hõlpsasti korjatav. Karvkate on paremini ventileeritav, kuivab kiiresti ja on lõhnatu.

Pesakonna planeerimisel valisime paari, millel on nii välised tõutunnused kui ka erakordselt meeldiv temperament. Meie kutsikate vanemad on täielikult alasti, suurepärase struktuuri ja kehaehitusega, suurepärase stabiilse psüühikaga. Mitmekordsed näitusevõitjad, mainekate tiitlite ja auhindade omanikud. Tervisekontroll on tehtud. Meie koerad elavad meil pereliikmete õigustes, ei ole puuris kinnipeetavad.

Isa on selle tõu kõige säravam esindaja: karismaatiline, hea kehaehitusega, suurepäraselt liikuv. Imporditud Mehhikost, kannab selle riigi kuulsaimate kennelite verd, kust tõug pärineb, tõu väga kuulsate koerte järeltulija.
Hetkel on sealkandis:
- Portugali klubi võitja 2021 ;
- Hispaania Kuningliku Küünoloogilise Seltsi võitja (RSCE Winner) aastal 2022;
- Ladina Võitja aastal 2022;
- Interchampion;
- Portugali, Hispaania, Itaalia, Gibraltari, Horvaatia, Sloveenia Champion.
Praktiliselt alati tunnistati tõu parimaks esindajaks, käis suures finaalis ja võttis auhindu gruppides ja parimate seas.
Jätkab aktiivset näitusekarjääri.

Ema on graatsiline, kõrgekasvuline, väga tasakaalukas ja inimesele orienteeritud. 2021. aastal tunnistati ema Euroopa parimaks nooreks narmasloomaks ja ta võitis Euroopa Nooremvõitja tiitli tõsisel võistlusel.
Sündinud ühes juhtivas kennelis Ameerikast imporditud suurepärase isase ja ämma, kelle esivanemad on tõu parimad esindajad Ameerikast ja Mehhikost, liitmisel.
Ema omab samuti tiitleid:
- Ungari Grand Prix Junior Winner (Ungari Grand Prix Junior Winner) aastal 2021;
- Balti juunioride võitja aastal 2021;
- Läti juunioride võitja aastal 2021;
- Balti Võitja aastal 2022;
- Läti Võitja aastal 2022;
- Läti, Leedu, Eesti, Balti riikide, Ungari juunioride meister;
- Läti, Leedu, Eesti, Balti, Prantsusmaa, Soome meister;
- Interchampionю
Tuli peaaegu alati tõu parimaks esindajaks, käis suurfinaalides ja võttis auhindu gruppides.
Jätkab aktiivset näitusekarjääri.

Kutsikatel on täielik dokumentide pakett (FCI/LKF) ja vaktsineerimised vanuse järgi, meie toetus aretuses ja kasvatuses.

Mitu kutsikat saadaval, hind kokkuleppeline.
Võimalik on tarne kõikidesse riikidesse.

Kuulutuse number: 12344936

2147 (+1 täna)
Lisatud: 22.05.2024 08:25
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt