Eesti

Kuulutus ei ole aktiivne, kaup või teenus müügist eemaldatud

Mikromaja aastaringseks kasutuseks

11 499 €

Paku oma hinda

  • Seisukord Uus
Rakvere, Lääne-Virumaa

Maja on tahtlikult puidust, viilkatusega ja mõnusalt rustikaalne. Voodriks on immutatud lauad - need on võimalik üle värvida/immutada oma maitse järgi toonidesse (pruun sobib vast rohelise katusega kõige paremini?). Mõeldud neile, kes eelistavad maalähedasemat ning mitte 'ultra-modernset' majakest; neile, kellele meeldib majakujuline maja ja mitte lihtsalt kuubik (konteiner). Lisaks on sellised konteinerid seest liiga madalad ja ahistavad. Viilkatuse-/laega elutuba-köök-kontor annab aga antud mikromajale üllatavalt avara tunde (3m kõrgune põhiruum).

Maja põhiruum on elutuba-kontor-köök, võimalik teine ruum on duširuum või garderoob, mille kohal asub kolmanda ruumina loftikorrus magamiseks (4,6m2). Lisaks on maja otsas "kuur" ehk väliseinal olev kapp, kus hoiustada eri tööriistu või muud tavaari.

Elutuba-köök-kontor ruum on viiluni 3m kõrge ning tänu suurtele akendele piisavalt valgusküllane. Üllatav kogemus oli ka minu enda jaoks: kuna seina pindalast enamik on aknapinda, siis pigem on tunne, et elan/töötan looduses. :) Parim hubane kodukontor suvel, talvel, pimedas ja valges. Ruumis on paigaldatud köögiosa valgusti, suur dimmerdatav LED pirn (täisfunktsioon kasutatav Apple HomeKit abil), ja eraldi lülitiga LED riba kohtvalgustina seinte ja laeosa kohtumisääres. Loftis on lülitiga õhuventilaator ja dimmerdatav ning eri värvifunktsioonidega LED ribavalgusti (täisfunktsioon kasutatav Apple HomeKit abil). Esikus ja pesuruumis/garderoobis on suur ümar laevalgusti.

Maja on 20cm soojustusega - aastaringseks kasutuseks ideaalne! Kütta on soovitatav põrandal asetseva automaatse õhksoojuspumba/puhuriga või diiselpuhuriga (välise osa saab paigaldada maja otsas asuvasse kuuri). Võimalik oleks paigaldada ka mikroahi.

Kogemus kütte- ja energiakuludega prototüüp 1 näitel: talvel kõige suurem kuine KOGUenergiakulu (soojus, arvuti, topeltekraanid, muusikakeskus, laadimised, kiirkeedukann ja valgustus; toiduvalmistamiseks kasutusel väike gaasipliit - 5kg propaanist jagub mulle nt pea aastaks) 2021 jaanuaris 356 kWh (s.o. 53,6 € !!), 2022 jaanuaris 328 kWh, 2023 jaanuaris (kui loft oli suuremaks ehitatud, kuid veidi soojustust viimistlemata) 405 kWh . Aprill-Oktoober kulu pea olematu, kuna maja on hästi soojustatud ning ühelt poolt hõbedane ehituspapp peegeldab soojust sissepoole tagasi. Ka enda keha soojus hoiab maja soojana. Ka põrand on korteri-inimeste kommentaaride järgi palju soojem, kui paljudes korterites.

Maja on ühendatav elektrivõrku äärmiselt hõlpsalt: majal on isane pistik, mis tuleb pikendusjuhtmega pikendada vooluvõtukohta. Vajadusel võin kaasa müüa ka voolumõõtja, mis vahele panna. :)

Unikaalne maja, kuna antud maja esimeses prototüübis on ka PÄRISELT testitud aastaringset elamist juba alates 2020 juunist! Prototüüp 1 on lahti võetud ning uuritud-testitud tema hingamist/niiskusjuhtivust, soojuspidavust ja konstruktsiooni. Kui paljud väikemajade müüjad ISE PÄRISELT oma majas aastaringselt elanud on?? :) Prototüüp 1 on tänaseks leidnud ka uue õnneliku omaniku! Tema kommentaar: “Usaldusväärne müüja, väga ILUS mikromaja, soovitan teistelegi tutvuda tootega! :)” Vaata proto 1 müügihetke seisukorda youtube-st või tiktokist rohkem. Müügis olev Prototüüp 2 on 10+ tehnoloogilise parandusega (võrreldes proto 1-ga).

Transport kokkuleppel: vajab ruumi manööverdamiseks (ca 20m*10m minimaalselt) ja paigutuseks, soovitatavalt ettevalmistatud tambitud tasapinda (maja põhjapinnast veidi suurem plats: 3*5m). Lihtsaim asetada maja 8-le punktile, kokku nt 24-le fiboplokile. (Nii saan nt ise tuues tagurdada maja plokkidele ja sõita käruga alt välja.) Vundamendile tõstmiseks vajalik kraana rentimine (2,5-3,5 tonni). Maja ei ole ülekabariidiline - tohib liigelda nagu tavalise haagisega! Transpordikulu lisandub ostuhinnale. Kui saan tuua ise, on tänase seisuga orienteeruv kulu ca 200 - 500 € olenevalt asukohast.

NB! Ostu sooritamisest maja sinuni toimetamiseni võib minna mõned päevad kuni nädal.

Kuulutuse number: 11900309

1417
Lisatud: 05.04.2024 22:50
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt