Eesti

Kuulutus ei ole aktiivne, kaup või teenus müügist eemaldatud

Mini maja mudel S

8 700 €

Tallinn

EestiHouse S

Kõige kompaktsem, kuid samal ajal väga mugav kodu.

Maja peamised omadused:

- S = 9,7 m2

- mugav majutus 1-2 täiskasvanule ja lapsele (kuni 12-aastased)

- maja on varustatud integreeritud mööbli ja sisseehitatud köögiga

- sise- ja välisviimistlus on valmistatud keskkonnasõbralikest materjalidest

- maja saab kasutada aastaringselt

- põhipakett on teie jaoks täielikult läbi mõeldud.

- päikesepaneelid katusel (nullenergiamaja)

Baas komplektsus Eestihous S

Põhikonfiguratsioonis pakume kõike, mida vajate väärtuses '' võtmed kätte ''. Te ei pea ehitama, viimistlema jne. See on tõesti täielikult valmis maja.

EestiHouse S on kahest valmistehase moodulist koosnev maja, mis paigaldatakse kinnistule mõne tunniga (valmis vundamendile). Mooduleid saab paigaldada ükskõik millisele tasasele pinnale, aga ka lihtsale vaia- või plokkvundamendile.

Alusmoodulid on isoleeritud (eeldusel, et kasutatakse aastaringselt) ning kaetud siseküljega vineeriga ja väljastpoolt vineeri või planguga (sõltuvalt valitud viimistlusest). Majal olemas ventilatsioon.

Maja sees paigaldatud kaks voodit - peamine kaheinimesevoodi, mis asub kõrgel poodiumil panoraamakna lähedal. Ja teine, üheinimesevoodi, mida tavapärasel ajal kasutatakse laua lähedal diivanina ja öösel saate lapse sinna panna.

Kompaktne ja mugav köök on nutikalt integreeritud maja ruumi ja on kohe ka põhikonfiguratsioonis.

EestiHouse S ei paku tualetti, kuna see majasari on mõeldud kohtadesse, kuhu on keeruline iga konkreetse ehitise juurde kommunikatsioone tuua. Näiteks ökoasulate või moodsate puhkekeskuste jaoks, kus ennekõike on loodusega taasühinemine ja minimaalne sekkumine sellesse.

 

Saame selle täita ka varustuse või kodukaunistusega. Täiendage põhivarustust mikrolaineahjuga või näiteks rätikute komplektiga, seda kõike saab komplektsuse kokkupanemisel arutada.

See on väga mugav võimalus, mis säästab palju Teie aega ja ressursse. Oleme Teie eest kõik valmis mõelnud ja tutvustame Teile maju suurima 

 

info@eestihouse.com

www.eestihouse.com

+372 58 961 686

 

Kuulutuse number: 10304126

100
Lisatud: 02.09.2020 16:25
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt