Eesti

Minimaja / Aiamaja Yarden Beach house

7 990 €

Paku oma hinda

  • Seisukord Uus
Tartu

Uus! Yarden Beach Minima – Vabadus Värvides!

Kas kevad inspireerib sind värvide ja uute võimaluste leidmiseks? Siis tutvu meie uue tootesarjaga, mis muudab su suveunistused reaalsuseks.

Yarden Beach minima on täiuslik kombinatsioon kvaliteedist ja valikuvabadusest. Vali oma tulevase kodu värv ise – roheline oaas, päikeseline kollane või merelainete sinine? Valik on sinu!

Võtmed Kätte Mugavus!

Ainult 7990 eurot + km!
Aastaringseks kasutuseks valmis – viimistletud nii seest kui väljast.
Astu lihtsalt sisse ja naudi!

Tugev alusraam: Minimaja vastupidavuse pikkadeks aastateks tagab spetsiaalne liimpuidust alusraam, mis on soojustatud 200mm kivivillaga

Seinakonstruktsioon: Puitsõrestik meetodil ehitatud seinad on soojustatud 100mm kivivillaga, pakkudes piisavalt tugevust ja soojusisolatsiooni.

Välisvoodrilaudis: on eelnevalt tehases värvitud, tagades mitte ainult parima kvaliteedi, vaid ka esteetilise välimuse pikaks ajaks; (värvi võimalik valida)

Kvaliteetsed Uksed ja Aknad: Kõik PVC uksed ja aknad on varustatud kahekordse klaaspaketiga, tagades parima soojusisolatsiooni ja on hooldusvabad;

Siseviimistlus: Seina ja lae viimistlemisel kasutame valge vahaga töödeldud voodrilauda, ning põrandat katab laminaatparkett.

Kaasaegne Katusekate: Katusekattena kasutame vastupidavat EPDM katusekatet. Lae soojustame 150mm villaga

Kevad tuleb üks kord aastas, aga Yarden Beach minimaja jääb sind rõõmustama aastateks. Võta rohkem värve oma ellu – broneeri oma unistuste kodu juba täna!

Kuulutuse number: 12749041

418 (+7 täna)
Lisatud: 02.05.2024 20:51
Teade rikkumisest

Firma teised kuulutused

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt