Eesti

Mootori ja aku automaatne kuumutamine

35 €

  • Seisukord Uus
Matsuri, Setomaa vald, Võrumaa

Automaatkate "Autoteplo" - auto mootori soojendus, ainulaadne arendus aitab hoida oma auto mootori soojust isegi tugevas külmas!

Isolatsioonimaterjal:
Mollitokreemne maavõim;
Ränidioksiidkangas;
Klaasplastlõngad.
See mootori kütteseadme koosseis võimaldab teil mootori kuumust pika aja jooksul kokku hoida, parandada mootoriruumi müra isolatsiooni ja taluda kuni 1200 kraadi temperatuuri.

Isotermi "Autoteplo" peamised omadused:
Vähendab mootori soojenemist;
Hoiab mootorit pikka aega soojana;
Talub temperatuure kuni + 1200 ° C, ei põle.
Mootori "AutoTech" isolatsioon võimaldab hoida soojas ja ei võimalda auto mootoril külmuda negatiivse temperatuuri korral. Katte pinnal ei moodustunud jää sulanud lumest.

Isolatsioon "Avtoteplo" aku hoiab stabiilset positiivset aku temperatuuri, et tagada kiire ja muretu mootori käivitumist külmades tingimustes ja järske õhutemperatuur.
Lisaks isolatsioon toimib kaitsekate aku pikendab selle tööiga ja kaitseb mehaaniliste vigastuste eest ja keemilise saastumise eest.

Kalorifeer on valmistatud keskkonnasõbralikke, neutraalne elektrolüüdid, happed, leelised ja süüte materjali. Talub temperatuuri kuni + 1200 ° C.

Isolatsiooni kaitseb patareid külmumise, hoides soojenda akut pikka aega. See kaitseb aku erinevate saasteainetega, mehaanilisi vigastusi, nii et teenus aku eluiga pikeneb märgatavalt.

Võru, Põlva, Tallinn, Tartu, - postikulu tasuta.

Kuulutuse number: 9942695

548 (+1 täna)
Lisatud: 12.04.2024 12:05
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt