Eesti

Kuulutus ei ole aktiivne, kaup või teenus müügist eemaldatud

Mootorpaat Nordline 420

3 250 €

Paku oma hinda

  • Seisukord Uus
Tartu

Mootorpaat Nordline 420 on topelt korpusega uppumatu paat. Paadil on kõrge parras, hea lainekindlus ja ülemalt hea püstuvus. Seda mudelit on aastakümneid kasutatud merel võrgupaadina professionaalsete kalurite poolt. Paat lõikab hästi lainet, ilma et pritsiks vett paati ning kõrge ahter kaitseb tagantlaine eest. Tänu oma kujule on liikumiskiirus piisav nii aerude kui väikse mootoriga. Eriline põhjakuju tagab selle, et paat ei tõsta üksinda sõites vööri osa üles isegi siis, kui kogu last on ahtris. Ahtris on avar panipaik bensiinipaagile ja akule. Keskel ja vööris lisapanipaigad. Seda mootorpaati ei ole võimalik ka parima tahtmise juures ümber pöörata. Valmistatud tugevast klaasfiiber materjalist.

Pikkus 4,20 m, laius 1,55 m, kaal 165 kg, parda kõrgus 70 cm, süvis 15 cm, lubatud inimeste arv pardal 4, lubatud koormus 500 kg, lubatud mootori võimsus 10 HJ, kategooria C, värvus vastavalt soovile, soovituslik aerude pikkus 2,7 m, garantii 2 a, CE Sertifikaat

OTSE TOOTJALT!

Erinevad värvivõimalused. Järelmaks alates 55EUR kuus. Soovi korral komplektid koos paadimootori ja treileriga. Transpordime paadi sobivale aadressile.

Kuulutuse number: 11716159

964
Lisatud: 25.03.2024 09:00
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt