Eesti

Mootorpaat Nordline 51

4 860 €

Paku oma hinda

  • Seisukord Uus
Tartu

Mootorpaat Nordline 51 on enim kiidetud ja väga pikka aega kasutuses olnud professionaalne mootorpaat kalapüügiks. Paat on laia põhjaga ja seest väga ruumikas. Monoliitne kiiluballast annab mootorpaadile ülimalt hea stabiilsuse. Kaugjuhtimiseks pakume pardakonsooli. Vööris on ruumikas panipaik ankrule, ahtris bensiinipaagile ja akule. Mootorpaat on kõrge pardaga ja pika jalaga mootorile. Vööri osa on projekteeritud nii, et laine vett paati ei pritsi. Sobilikuks kasutusalaks on meri ja terava lainega veekogud. Paati on võimalik komplekteerida vastavalt soovile erinevate lisadega ning valmistada erinevates värvides. Tegemist on ühe parima veesõidukiga rannikuvetes. Valmistatud tugevast klaasfiiber materjalist.

Mootorpaat pikkusega 5,15m; laius 1,7m; kaal 210kg; kandejõud 5 parda kõrgus 0,7m; süvis 0,2m; soovituslik mootor kuni 40HJ; D või C -kategooria; CE sertifikaat; garantii 2 aastat.

OTSE TOOTJALT!

Erinevad värvivõimalused. Järelmaks alates 100EUR kuus. Soovi korral komplektid koos paadimootori ja treileriga. Transpordime paadi sobivale aadressile.

Kuulutuse number: 11716102

892 (+4 täna)
Lisatud: 25.03.2024 09:00
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt