Eesti

Kuulutus ei ole aktiivne, kaup või teenus müügist eemaldatud

Muru Muruvaip Rullmuru Haljasala Aed Eramu Rajamine Külv

1 €

Tallinn

Meist:

Meie ettevõte tegeleb teie krundi, maja, suvila, kontori, lao ja selle ümbruse renoveerimisega. Kasutame sertifitseeritud keskkonnasõbralikke materjale. Me aitame teil oma ideed ellu viia. Võite esitada meie spetsialistidele mis tahes küsimusi ja saada asjatundlikku konsultatsiooni.Spetsialisti väljasõit 30 euro.

Maastikutööd

Pakume laias valikus rohelise ettevõtluse teenuseid: alates projekteerimisest kuni projekti elluviimise ja taimede müügijärgse teenindamiseni. Oma töös juhindume moesuundadest ja kaasaegsetest haljastustrendidest, unustamata seejuures taimede bioloogilisi omadusi. Teeme kõik selleks, et haljastusele kulutatud raha tooks meie klientidele rõõmu.

  • Külvatud muru alates 2,85-4,5 €/m²

Hind sisaldab: prügi ja umbrohutaimestike emaldamise, mulla kaevamise, viljaka pinnase kohaletoimetamise, väetise, seemnete külvamise, rullimise. Maksumus sõltub valatud pinnase kihi paksusest, maatüki pindalast. Hoolduse garantii.

  • Rullmuru paigaldus alates 5 €/m²

Hind sisaldab: prügi ja umbrohutaimestike emaldamise, mulla kaevamise, viljaka pinnase kohaletoimetamise,maapinna planeerimine ja vormistamine, väetise, seemnete külvamise, rullimise, seemned, rullide paigaldamine. Maksumus sõltub valatud pinnase kihi paksusest, maatüki pindalast.

  • Pinnase planeerimine alates 1 €/m²
  • Muru vormistamine alates 2 €/m²
  • Taimede istutamine alates 1,90 €/tk
  • Suurte puude istutamine alates 80€/tk
  • Sõelutud muld alates 10€/m³

Hindadele lisandub käibemaks

Kuulutuse number: 11323492

470
Lisatud: 03.05.2023 10:08
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt