Eesti

Kuulutus ei ole aktiivne, kaup või teenus müügist eemaldatud

Mutant BCAA 9.7 348g

20 €

  • Seisukord Uus
Tallinn

9.7 grams of fully instantized BCAA blend

348 Grams

Parim enne 04/2025

Pineapple Passion

Kui soovite osta,siis helistage!

MUTANT BCAA on midagi palju enamat kui tavaline BCAA! See vabastab 9,7 grammi aminohappeid vaid ühe kontsentreeritud kulbitäiega!

MUTANT BCAA aminohape on 2:1:1 suhtes ja ülihästi imenduv! Sisaldab aminohapete segu L-leutsiinist, L-valiinist ja L-isoleustiinist!

MUTANT BCAA - midagi palju enamat kui lihtsalt BCAA!

MUTANT BCAA on valkude sünteesi toetamiseks rikastatud magneesiumiga ja juurde on lisatud mikroniseeritud amino tugi!

9,7 grammi BCAA aminohapete segu ühes portsjonis!

Lisatud 8 erinevat elektrolüüdi, et hoida lihased hüdreerituna!

Kiiresti imenduv!

Väga hea maitsega!

Aminohapped jagunevad kaheks:

Asendamatuid aminohappeid ei suuda meie keha ise toota ja me peame neid saama toidust. Neid on võimalik suuremas kontsentratsioonis omastada loomsetest valkudest. Kuna loomse toidu valguline koostis on inimese organismiga sarnane, siis on sealsed aminohapped lihtsamini omastatavad.

Asendatavaid aminohappeid suudab keha teistest toitainetest vastavalt vajadusele ise sünteesida. Kõik asendatavad aminohapped täidavad mingit kindlat rolli. Näiteks arginiin aitab laiendada veresooni ja hõlbustab vere ringlemist. Samuti tugevdab see immuunsüsteemi ja aitab maksas jääke puhastada.

Spordi tegemisel ei saa aminohapetest üle ega ümber! Asendamatud aminohapped nagu L-isoleutsiin, L-leutsiin ja L-valiin on lihaste põhiliseks koostisaineks ja nende abil suurened intensiivse treeningu tulemusel lihase töövõime.

Aminohapete üheks omaduseks on immuunsüsteemi tugevdamine ja haavade parandamist soodustav toime. Samuti on aminohapetel insuliini eritav toime parandades lihaste verevarustust!

Kasutamine:
Sega 1 kulbitäis (11,6 g) 250-500 ml külma veega, sega ja tarbi treeningu ajal või trennivabadel päevadel päeva jooksul.

Portsjoni suurus: 1 kulbitäis (11,6 g)
Portsjoneid kokku: 30

Kuulutuse number: 10803493

690
Lisatud: 09.10.2023 10:08
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt