Eesti

Kuulutus ei ole aktiivne, kaup või teenus müügist eemaldatud

Mutant Mass Gainer 6,8 kg

50 €

  • Seisukord Uus
Tallinn

Gains In Muscle Mass!

6,8 kg

Chocolate Fudge Brownie,Strawberry Banana

Kui soovite osta,siis helistage!

Olen Kristiine Keskuse lähedal!

PVL Mutant Mass on maailma kõige tõhusam ja täiuslikum massilisaja! Pärast aastatepikkust uurimis- ja arendustööd loodi MUTANT MASS ainult ühe mõttega – aidata kehal kiiresti saavutada hiiglaslik suurus!

Iga MUTANT MASS portsjon sisaldab 56 g Mutant Pro Mitmetoimelist valku. See MUTANT MASS-ile ainuomane proteiinimaatriks sisaldab 10 täiuslikku valguallikat, mis tagavad nii kohese kui pikaajalise valgusünteesi! Selline väga tõhus proteiinimaatriks kombineerituna teiste MUTANT MASS-is sisalduvate anaboolsete toitainetega tagavad ainulaadse kombinatsiooni kiireks ja kivikõvaks lihasmassi kasvuks!

Paljud valguallikad transpordivad organismis lihasrakkude paremaks toitmiseks erinevaid aminohappeid. MUTANT MASS-i mitmetoimeline proteiinimaatriks süstib lihastesse veelgi rohkem valku ja toidab neid pikaajaliselt lihasmassi ülesehitavate aminohapetega – nii päeval kui öösel!

MUTANT MASS on välja arendatud tuginedes väga mitmetele teaduslikele uuringutele ja teaduslikele tõenditele. Uuringud ja testid on läbi viidud kindlustamaks, et MUTANT MASS oleks ilma kahtluseta kõige tõhusam saadaolev massilisaja turul!

Kasutamine:

Lahustada 4 mõõtelusikatäit pulbrit 480-960 ml vees kaks korda päevas. Esimene kokteil tarvitada kohe pärast ärkamist ja teine kohe pärast treeningut või vastavalt keha valguvajadusele. Lahustamiseks ei pea kasutama šeikerit. Lisand on kõrge kontsentratsiooniga ja seepärast võib kasutada ka ½ portsjonit .

Kuulutuse number: 10664729

526
Lisatud: 27.08.2021 16:03
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt