Eesti

Kuulutus ei ole aktiivne, kaup või teenus müügist eemaldatud

Müüa suur kinnistu Elva äärelinnas privaatses asukohas

170 000 €

Paku oma hinda

  • Tube 10
  • Seisund Renoveeritud
  • Kogupind 572
  • Korruseid majas 2
  • Maja materjal Muu materjal
Elva, Elva vald, Tartumaa

Seoses majapidamise likvideerimisega müüa Elva äärelinnas Kulbilohus suurepärases logistilises asupaigas, ettevõtluseks sobib kinnistu. Aga ka rahu ja vaikust armastavale inimesele, kellele on oluline, et linn siiski kiviviske kaugusele jääks. Kinnistu asub Elva administratiivpiiri läheduses ja lisaväärtusena võimaldab selle suurus perspektiivis ka lahtikruntimist.

Ümberkaudu hulgaliselt järvi suplus- ja kalastusvõimalustega.

2000 m2 kinnistul asub 572 m2 eramu. Kinnistul on mitukümmend marjapõõsast ja üle 40 kandva viljapuu, nende seas õunapuid, pirnipuid, murelit, kirssi, ploomi, kreeki. Grillimisnurk ja suitsuahi.

Seoses majapidamise likvideerimisega saab kokkuleppel kaasa töötava veneaegse 3T tõstevõimega autotõstuki, tootmiseks sobiva treipingi, murutraktori, niidukid, trimmeri, lumepuhuri, mootorsae, ehitusmaterjali jms.

Maja ümbritseb kõrghaljastusena idast, läänest ja põhjast mets. Lõuna pool on Tartu-Valga maantee ja Elva linn.

Maja on 1,5 korruseline, ehitatud tuhaplokist ja soojustatud Skano puitkiud Isolatsiooniplaadiga, väljaspoolt kaetud TEP plaadiga ja krohvitud. Põrandatel õlitatud või lakitud põrandalaud, köögis tamme parkett, vannituba, WC ja keldrikorrus plaaditud.

Majal on täiskelder, mis on ehitatud veehoidla paneelidest. Keldris asub garaaž 2 autole, kütuseruum, katlamaja ja saun. Saunas põrandaküte ja kiirelt kuumenev elektriline keris 12 KW Helo Sauna ning dušširuum 2-le inimesele. Garaažis automaatselt ülestõstetav uks. Keldri lagi betoonplaadist.

Maja põhi korrusel on koridorsüsteem, 5 tuba, avar köök, vannituba ja WC eraldi. Vannitoas põrandakütte matt.

Maja ärklikorrus 172 m2. Koridorsüsteem, 5 tuba, lisaks trepihall ja ruum Wc, duššikabiini ja kööginurga jaoks. Kõik seinad sirged, välditud on ärklikorruse kaldus seinu, seetõttu on otsaseintes 4 ruumikat panipaika. Siseviimistlus tegemata.

Lisaks veel ruumikas sarikate alune, kuhu viib Fakro kokkuklapitav soojustatud pööninguluuk-trepp.

Põhi korrusel on malmist kütteradiaatorid ning igasse tuppa on paigaldatud termostaadid. Maja ärklikorrusele viib kinnine trepp ning kui seal keegi ei ela, puudub ka soojakadu.

Mugavuskütteks ning tarbeveeks kasutatakse täisautomaatset Prantsuse õlikatelt, mis reguleerib kütmist välisõhust ja ette antud toatemperatuurist lähtuvalt.

Mugavuskütteks on paigaldatud kaks heade näitajatega Fujitsu Nocria sarja soojapumpa.

Võimalik kasutada kahepere eramuna või üürida.

Paar aastat tagasi vahetatud majas kogu veetrass ja välistrass ning puurkaevu pump, kinnistul on oma 100 jm puurkaev.

Võimalik juurde osta kogu 2 ha ja ka Tartu-Valga maanteega piirnev 3 ha suurune kinnistu 33101:003:0484 registriosa 2524, millel asub 276,4 m2 korralikul 60 cm laiustest betoonplokkidest ehitatud vundamendil kaarhall/majandushoone milles tegutses aastakümneid ehitusmaterjalide kauplus ja kogu 2ha 33101:003:0488 kinnistu.

Hoonetel projektid ja kasutusluba.

Peakaitse 3x63A

Ei luba enda kuulutust kopeerida.

Maakleritel palun mitte tülitada.

Hind on kaubeldav, tee oma pakkumine.

Kuulutuse number: 10569443

717
Lisatud: 04.11.2023 09:35
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt