Eesti

Kuulutus ei ole aktiivne, kaup või teenus müügist eemaldatud

Müüa korter, 2 tuba - Gonsiori 36, Kesklinn, Tallinn

149 990 €

  • Tube 2
  • Seisund Uusehitus
  • Kogupind 37
  • Korrus 1
  • Korruseid majas 4
  • Maja materjal Tellis
Gonsiori 36, Kesklinna linnaosa, Tallinn

DISAINKORTER SISUSTUSEGA. AKNAD HOOVI. PARKIMINE!

Korteriomand, kivimaja

Lisainfo: panipaik, seinakapp, uus elektrijuhtmestik, kinnine hoov, toad eraldi, mööbel, pakettaknad, parkett, parkimine tasuta

SISSEKOLIMISEKS VALMIS!

Müüa kaunis ja luksuslik disainkorter linna südames, Kadrioru serval miljooväärtuslikus Gonsiori 36 majas. Majas paikneb ka Torupilli raamatukogu.

Peale renoveerimist ja sisustamist korteris elatud ei ole. Ideaalne võimalus osta korter, kus kodulaenu sisse saab arvata ka mööbli. Kõik eluks vajalik on kohe olemas.

Korteri renoveerimisel on kasutatud hinnatud sisekujundaja abi tänu millele loodud hubane ja maksimaalselt ruumi ära kasutatud kodu.

Korteris oli teostatud ümberplaneering palju funktsionaalsema peale. Kõik registrid on esitatud, seadustatud ja lõpuni viidud.

Kasutatud on erinevaid disainvalgusteid ja kvaliteetseid materjale. Põrandal on kõige kallim naturaalne kalasaba tammeparkett. Paigaldatud stiilsed peidetud uksed.

Korter müüakse uuele omanikule kogu mööbli ja sisustusega, mis on uhiuus. Elektrika on paigaldatud targalt, olemas veksellülitid ja eraldi lülitid taustavalgustuse jaoks.

Eritellimusel köögimööbel kõrge hinnaklassiga materialidest. Köögis olemas kogu vajaminev integreeritud Whirpool, Philco, Starkke ja Electrolux tehnika - veinikülmik, külmkapp, nõudepesumasin, ahi, mikrolaineahi, kolmene induktsioonpliit, pesumasin. Filtriga FRANKE kraan, mis tagab alati puhta vett.

Kardinad, voodi ja toolid on hinnatud samet materjalidest, mis mõjuvad hästi ruumide akustikale.

Vannitoas olemas põrandaküte ja sundventilatsioon. Kvaliteetne santehnika Laufen ja Hansgrohe. Kõrge hinnaklassiga eritellimusel vannitoakapp akrüülmaterialist.

Parkimine on elanikele tasuta kinnises hoovis. Värav avatakse puldiga, mille antakse uuele omanikule kohe peale tehingut. Kohti jagub alati.

Aknad avanevad sisehoovi, lääne poole.

Korteril on olemas ka keldrikorrusel panipaik.

Majas on korrastatud trepikojad, vahetatud kanalisatsioonipüstakud ja paigaldatud uued hooviväravad. Ühistul on plaanis põhjalikult renoveerida maja järgmisel aastal. Projekt on valmis. Korter on soe. Ühistu on aktiivne.

Soovi korral hindamisakt müüja poolt.

Kadriorg - 3 min
Autobussijaam - 4 min
Vanalinn - 5 min
Lennujaam - 8 min
Telliskivi kvartal - 10 min

Tulge tutvuma selle eksklusiivse korteriga!

Kuulutuse number: 12598682

281
Lisatud: 21.03.2024 16:46
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt