Eesti

Kuulutus ei ole aktiivne, kaup või teenus müügist eemaldatud

Müüa suvila

87 500 €

Paku oma hinda

  • Tube 4
  • Seisund Vajab remonti
  • Kogupind 104
  • Korruseid majas 2
  • Maja materjal Puu
Lepatriinu 47, Kohila, Kohila vald, Raplamaa

Müüa suvila, mille krunt on suurem kui registris märgitud. Tegelikult on krunt 1600 m2

MAJA

Tegemist on 1976. aastal ehitatud 1-kordse majaga, mille põhiosa konstruktsioon on puitkarkass väljastpoolt kaetud silikaatvoodriga. Sisuliselt on 2-korruseline maja , sest kasutusele on võetud ka mahukas pööningu osa. Maja ees on avar terrass. Maja küljes (veranda all) on auto varjualune.

PLANEERING

Sisenedes majja on eesruum, elutuba kaminaga, 2 väike magamistuba, köök. Teisele korrusele viib puidust trepp. Teisel korrusel on hästi suur tuba ja veel kinnine veranda (tuba).

KOMMUNIKATSIOONID

Majale annab sooja puuküttega ahi, lisaväärtust ja hubasust loob elutoas paiknev kamin. Vesi on lokaalne (puurkaevust), vesi tuleb saunahoonesse, elektripump kaevus. Olemas on ka valmidus tsentraalveega liitumiseks, liitumist pakub Kohila vesi. Тsentr. vee-ja kanal. liitumispunkt väravas, majja vaja vesi tuua. Kuivkäimla õues.

KRUNT

Lisaks on kinnistul eraldi saun (18,4 m2, ehit.1981 a), dush, kasvuhoone, majandushoone (12,1 m2, ehit. 1988 a.) ja maakelder.Kõik hooned on kantud registrisse. Sauna taga on korralik suitsuahi, sauna ees, aga välibassein. Saunas boiler, dush ja pesumasin, vesi sees oma puurkaevust. Hoovis kasvavad õunapuud ja marjapõõsad. Kinnistu ümbritsetud aiaga, tänava ääres hekk, hea juurdepääs, kõva kattega tee.

ÜMBRUS

Piirkond on asustatud suvilahoonetega, millest nii mõnigi on ümberehitatud aastaringseks kasutamiseks. Bussipeatus ca 200 m, Kiisa keskus lähedal, kus on turg, uus Grossi,Coop kauplus.

Helista ja tule suvilat vaatama!

Kuulutuse number: 12687414

308
Lisatud: 01.04.2024 09:16
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt