Eesti

Kuulutus ei ole aktiivne, kaup või teenus müügist eemaldatud

Müüa tattokomplekt! NAGU UUS!

500 €

Paku oma hinda

  • Seisukord Uus
Tallinn

Müün tattookomplekti! Komplekt sisaldab: toiteplokk kaabliga (pedaali, lülitiga), tattoopüstol (Evo rotary masin), erinevat paari cartridgesid ehk nõelad (nii piirjoonte kui varjutamise jaoks), roheline puhastusseep, seebipudel, cartridge gripid, steriilsed kindad, tindid (valge ja must), tinditopsid, harjutus nahad 5-6x (15x30 ja 19x28) ja stencil stuff.

Masin on nagu tutikas! Kasutatud ainult paar korda ning ei esine defekte! Terve komplekt on sobilik nii algajale kui ka edasijõudnule. Müün masinat, kuna leidsin, et tattoveerimine ei sobi endale ning usun, et selle väga kvaliteetse masina leiab endale just õige inimene! 

 

Selling complete tattoo kit. Includes: power supply with cable (pedal and switch), tattoo gun (Evo rotary machine), different cartridges (for outlines and shading), green soap, soap bottle, cartridge gripings, sterile gloves, inks (black and white), ink cups, practice skins 5-6x (15x30 and 19x28) and stencil stuff

Machine is like brand new! It is been used few times with no defects! The whole kit is suitable for beginners and for advanced artists! Im selling the whole stuff due lack of interest in tattooing and I believe this high quality machine is perfect fit for someone out there!

Kuulutuse number: 10905525

373
Lisatud: 21.03.2024 14:50
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt