Eesti

Kuulutus ei ole aktiivne, kaup või teenus müügist eemaldatud

Müüakse 3- toaline saunaga ja rõduga korter!

60 599 €

Paku oma hinda

  • Tube 3
  • Seisund Renoveeritud
  • Korrus 3
  • Korruseid majas 4
Joala 11, Narva

Väga hea planeeringuga hubane 3-toaline sauna, rõduga korter. Ideaalne kodu perele. Korter on heas korras, võimaldab kohest sissekolimist. Sauna olemasolu aitab korterit nautida hoopis uuel tasemel.

Ruumide poolest on esindatud: esik koos ruumiga üleriietele, ruumikas elutuba koos pääsuga avara vaatega (hommikupäike) rõdule, kaks hubast magamistuba vaatega maja küljele, avatud köök, tualettruum ning vannituba koos saunaga. Kõik korteri aknad on vahetatud ja kõik aknad on päikesepoolsed.

Korteri eeliseks on väga hea paigutusega ruumid, mis võimaldavad ära paigutada kõik vajaliku ning pakkuda piisavalt privaatsust
Hoone ja ümbrus on hooldatud ning maja ees on piisavalt parkimisvõimalusi oma maja elanikele. Katus täielikult renoveeritud

Logistiliselt mugav asukoht, vaikne piirkond, kus olemas kõik mugavaks äraolemiseks vajalik: lähedal on bussipeatus ,Maxima XX kaubanduskeskus, lasteaiad, poed, park, jäähall. 1.2 km autobussijaamast ja rongijaamast. Majas on juuksurisalong, apteek, kauplus, mööblisalong ja meditsiinikeskus.

Teie uus kodu ootab teid. Olete oodatud tutvuma!

Kuulutuse number: 11478230

546
Lisatud: 26.10.2022 11:47
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt