Eesti

Naiste õlakott, väike, clutch, naiste rahakott

8 €

Paku oma hinda

Saadavus: 2 tk.

  • Seisukord Uus
Narva

Kvaliteet ja disain

• Kvaliteetne materjal – PU-nahast (polüuretaannahast) kerge naistekott, millel puudub eksootiline lõhn. PU-nahk on vastupidav ja kergesti puhastatav, lihtsalt pühkige seda veega, et kott näeks välja nagu uus.

• Šikk ja lihtne disain – selle kauni kerge koti pikkus on 18 cm, kõrgus 12,5 cm, laius 5,5 cm. Tõmblukk koos nupuga turvaliseks ja lihtsaks juurdepääsuks. Lihtne ühevärviline ja rhinestonega kaunistatud disain.

• Väga soovitatav selle praktilisuse ja lihtsa, stiilse välimuse tõttu.

Ruumikas

Väike, kuid ruumikas – 2 lukuga põhitaskut ja 1 lukuga sisetasku igapäevaste asjade jaoks, nagu mobiiltelefon, võtmed, huulepulk, sularaha, mündid, salvrätikud ja muud väikesed esemed. 3 pesa krediitkaartidele, ID-kaartidele, juhiloale. 1 esitasku kaartide, tšekiraamatu, passi, kviitungite jaoks.

Hea kingitus

Eemaldatava ja reguleeritava õlarihmaga kompaktset ja mugavat kotti saab kasutada crossbody kotina, õlakotina või igapäevaseks clutchiks ning see on ideaalne kingitus igaks sündmuseks, näiteks jõuludeks, sõbrapäevaks, sünnipäevadeks ja tähtpäevadeks. Ideaalne ostlemiseks, tutvumiseks, kiirkohtinguks, õhtuseks väljasõiduks, rattasõiduks, reisimiseks, treenimiseks, jalutamiseks ja muudel juhtudel, kui te ei soovi kaasas kanda mahukat käekotti.

Pakendi sisu: kott

Kohaletoimetamine: Omniva, Smartpost, DPD

Kuulutuse number: 12210858

208 (+6 täna)
Lisatud: 28.04.2024 11:48
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt