Eesti

Noble Audio Falcon 2 TWS Blue

30 €

Paku oma hinda

  • Seisukord Kasutatud
Tallinn

Väga heas korras, ostetud Jaapanist.

FALCON on võitnud neli suurt audioauhinda.

Häälestaja "Võlur" John Moulton

John Moulton, kes töötas FALCON 2 kallal, on audioloog. Muljetavaldav helikvaliteet saavutatakse tänu suurepärasele häälestusele. Noble Audio Falcon 2 TWS on hoolikalt kohandatud ja kujundatud, tuginedes tema ulatuslikele teadmistele kuuldeaparaatide valdkonnas.

Toetab kõrglahutusega koodekeid

Falcon 2-l on QUALCOMM SoC uusim versioon “QCC3040”. See ei toeta mitte ainult suurepärase helikvaliteediga SBC-d ja AAC-i, vaid ka aptX Adaptive'i, mis on uusim helikodek. Saate nautida kvaliteetset muusikat, kui olete ühendatud oma iOS-i või Android-seadmega, aga ka laia valikut sisu, näiteks muljetavaldava helikvaliteediga videoid ja mänge.

Kahekihiline süsinikdraiver

Double Layer Carbon Driver (DLC Driver), mida esimeses FALCONis helikvaliteedi võtmekomponendina kõrgelt kiideti, kasutatakse FALCON 2-s endiselt. Lisaks parandab FALCON 2 DLC draiveri jõudlust veelgi, kui see on kombineeritud QCC3040-ga ja suudab reprodutseerida 20 Hz madalas vahemikus kuni 24 kHz kõrges vahemikus. Lisaks on DLC draiveril spetsiaalne kahekihiline struktuur, milles vaigukihile on ladestunud süsinikkiu kiht, mis vähendab moonutusi võrreldes grafeenidraiveriga umbes poole võrra.

Varustatud "läbipääsu" funktsiooniga, mis võimaldab kuulda kõrvaklappide kaudu ümbritsevaid helisid

Saate FALCON 2 turvaliselt kasutada kõikjal, ilma kõrvaklappe eemaldamata, teades, et kuulete olulisi ümbritsevaid helisid ja hääli isegi muusika esitamise ajal.

Ergonoomiline disain ja kõrvaklapid, mis ei kuku kõrvast välja

Kõrvaklappide kuju on ergonoomilise disainiga, mis vähendab kõrva koormust, muutes need sobivaks kandmiseks pikka aega või tööle või kooli sõites. Lisaks kasutavad tõeliselt juhtmevabade kõrvaklappide kõrvaklapid brändi patenteeritud ePro audios kõrvaklappide tehnoloogiat, et sobituda tihedalt teie kõrvade ümber, vältides kõrvaklappide kõrvast välja kukkumist isegi treeningu ajal.

Lihtne ühendus, automaatne sidumine

Ühildub Bluetooth 5.2-ga. Pärast mängija või telefoniga uuesti sidumist, kui avate lihtsalt kaane ja võtate kõrvaklapid välja, lülitub Falcon 2 TWS automaatselt sidumisrežiimi.

Iseärasused:

juhtmeta laadija;
kiire laadimine;
10 tundi pidevat taasesitust;
Bluetooth 5.2;
kahekihiline süsinikdraiver (DLC draiver);
rakenduste ühilduvus;
IPX7 veekindel disain;
Varustus:

Noble Audio Falcon 2 TWS;
düüside komplekt (S, M, L);

Kuulutuse number: 12784994

50 (+1 täna)
Lisatud: 23.05.2024 14:42
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt