Eesti

Nutikas õhuniisutaja Zoesure, ZH708. UUS!

35 €

Paku oma hinda

  • Seisukord Uus
Tartu

Nutikas õhuniisutaja Zoesure, ZH708, 100-240V, 50/60HZ, 2,5, valge. UUS!

Hääl- ja rakenduste juhtimine: ühildub Alexaga häälkaugjuhtimise jaoks. Saate hääle või telefoni abil määrata õhuniisutaja udutaseme, taimerit ja puhkerežiimi olenemata asukohast. Märge. Toetatud on ainult 2,4 GHz Wi-Fi.

Ülilai katvus ja pikk kasutusiga: meie 2,5-liitrine (0,66 galloni) magamistoa niisutaja tagab 25-tunnise niisutamise ja 930 cm² katvusala. Niisutajast eraldub lõputu jahe udu, mis hoiab õhu niisutatuna kogu tööpäeva või öö jooksul. Säästke end sagedase vee lisamise vaevast.

Ülemine täidis ja lihtne puhastada: 13,4 cm laiuse ava ja harjaga ei ava te mitte ainult kaant ja valate vett otse ülevalt, ilma midagi ümber pööramata, vaid saate põhjalikuks ja põhjalikuks puhastamiseks ka käe reservuaari sisemusse. Lihtne puhastada ilma surnud nurkadeta – ärge muretsege vee lekkimise pärast teie väärtuslikule mööblile.

28 dB vaikne töö: meie beebitoa niisutajad ei tööta mitte ainult vaikselt, vaid neil on ka puhkerežiim ja automaatne väljalülitamine, kui vesi saab otsa. Lisa paar tilka eeterlikke õlisid aroomipadjale, niisuta ja lõhnasta tuba öösel, ilma et see häiriks laste magusat und.

3-ETAPPILINE UDU JA 360° PÖÖRDEV DÜÜS Pöörlev otsik ja 3 udutaset aitavad teil pidevalt tasakaalustada ja reguleerida õhuniiskust kodus, et leevendada kõhukinnisust, köha, külmetusnähte, allergiaid, nahakuivust ja põsekoopaprobleeme.

Poe hind: 70 EUR.
Täiesti uus !

Kuulutuse number: 12433006

288 (+3 täna)
Lisatud: 11.04.2024 10:26
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt