Eesti

Õhukuivati Lipontan D1, valge, 1500 ml

35 €

  • Seisukord Uus
Tallinn

Tõhus niiskuse eemaldamine: LIPONTAN õhukuivati ​​kasutab Peltieri tehnoloogiat ülitõhusaks 360° niiskuse eemaldamiseks. Päevas suudab see absorbeerida õhust maksimaalselt 350 ml liigniiskust (standardkeskkond: 30°C, suhteline õhuniiskus 80%). See vähendab tõhusalt hallitust, suitsu ja lõhnu keskkonnas, pakkudes teile värsket õhku.

2 režiimi ja automaatne sulatus: 2 niiskuse eemaldamise taset. Kõrgrežiimis suudab see kiiresti niiskust vähendada ja sobib igapäevaseks kasutamiseks. Madalas režiimis (unerežiim) töötab see väga vaikselt ja müratase on alla 30 db, võimaldades teil rahulikult magada. Kui töötemperatuur on liiga madal, käivitab see automaatselt sulatusfunktsiooni, et vältida kondensaatori külmumist ja seega tagada ohutu töö.

Sisseehitatud taimeri funktsioon ja värvivalgus: varustatud 3 valikuga taimeri funktsiooniga (6/8/10h), lülitub õhukuivati ​​automaatselt välja pärast määratud aja möödumist. Seda on turvaline ja mugav kasutada kodust eemal olles. Valgustusrežiimi saab seadistada iseseisvalt, saate valida gradiendi/fix/off, et luua öiseks kasutamiseks kaunis ja romantiline õhkkond.

Kerge ja kaasaskantav, ideaalne väikeste ruumide niiskuse eemaldamiseks. Selle kompaktsete mõõtmetega (242 * 150 * 138 mm, ainult 1070 g) saab selle õhukuivati ​​hõlpsasti igasse nurka teisaldada, et see vastaks teie niiskuse eemaldamise vajadustele. Ideaalne kõrge õhuniiskusega kohtadesse, nagu vannituba, köök, tualett, magamistuba jne. Elegantne disain muudab selle ka suurepäraseks kodukaunistuseks, ideaalseks õhukuivatiks väikestesse ruumidesse.

Energiasääst: väikese 22,5 W energiatarbega õhukuivati ​​tarbib 24 töötunni jooksul vaid 0,54 kW elektrit. See on keskkonnasõbralikum ja säästlikum kui tavalised suured õhukuivatid. Uuringud on näidanud, et kõrge õhuniiskus võib põhjustada ebamugavust või muid probleeme. See õhukuivati ​​võib vähendada liigset niiskust, vabastada värsket õhku, et pakkuda teile tervislikku ja mugavat elukeskkonda.

Näpunäide: see minikuivati ​​sobib pindadele, mille pindala on alla 20 m², väljaspool seda vahemikku väheneb jõudlus.

Kuulutuse number: 12001794

585 (+1 täna)
Lisatud: 29.03.2024 10:31
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt