Eesti

Kuulutus ei ole aktiivne, kaup või teenus müügist eemaldatud

Õhupuhastaja UV lambiga Neo Tec XJ-2100

129 €

Sisaldab KM

Tallinn

Neo Tec XJ-2100
IOONILINE ÕHUPUHASTAJA ULTRAVIOLETTLAMBIGA KASUTUSJUHEND


1. Bakteritsiidne ultraviolettlamp. Sisseehitatud ultraviolettlamp aitab neutraliseerida ruumis kahjulikke viiruseid, mikroobe ja baktereid ning parandab õhu kvaliteeti. Ultraviolettlambi tarbitav võimsus moodustab kõigest 0,5 W.
Täielikult või osaliselt eemaldatavad saastekomponendid (ebatäielik nimekiri):
Viirused, Lõhnad, Keemilised ained Kõvad osakesed
Gaasid/ aurud
Ammoniaak
Propaan
Suits
Heitgaasid Tubakasuits, nikotiin
Viirused Tolm/ bioloogiliste saastajate heljumosakesed

Bakterid Hallitus/
hallitusseente spoorid
Formaldehüüd Surnud
naharakud
Vingugaas Seened Bensool Õietolm

Roiskumine Akrüülhape Loomade
kõõm Putukate ekskremendid (allergeenid)

Tetrakloriid
Karboolhape Tavaline
eeter Tööstuslikud jäätmed

 
 

2. Negatiivne ionisatsioon. Õhupuhastaja XJ-2100 kasutab eesrindlikku ioonide pihustamise tehnoloogiat ja on täiesti müravaba. Seadme töö tulemusena toodetakse negatiivseid ioone, mis muudavad ruumiõhu puhtaks ja värskeks. Negatiivsete ioonide mõjul tõmbuvad õhus leiduvad saastavad ained tolmupüüdja elektrit juhtiva plaadi ligi, mis asub seadme korpuse sees ning kleepuvad tolmukogujate külge, moodustades mitme päeva jooksul selgelteristuva tolmu ja mustuse kihi. Filtri vahetamine ei ole seadme puhul nõutav, seega on ta kasutaja jaoks ökonoomne. Kõrge tihedusastmega (1x106/cm3) negatiivsete ioonide saamiseks, on seadmes XJ-2100 kasutusel 25 iooniseerimiselektroodi.


3. Elektrostaatiline tolmupüüdmine. Negatiivse laenguga ioniseerimistelgede ja positiivse laenguga tolmupüüdvate plaatide vahel tekkib elektrostaatiline laeng tagab õhku saastavate ainete tõmbumise plaatide ligi.

4. Aktiivhapnik (osoon). Seade XJ-2100 toodab aktiivhapnikku mõõdukas ja ohutus koguses. Toodetav aktiivhapnik hävitab saasteaineid, neutraliseerib nende toksilisi omadusi ja eemaldab ebameeldivaid lõhnu. Sõltuvalt ruumi suurusest ja ventilatsiooni eripärast, on seade võimeline tootma umbes 0,015 - 0,05 promilli (miljoniosa) aktiivset hapnikku, mis vastab täielikult FDA ja OSHA standarditele.

Kuulutuse number: 10113058

47
Lisatud: 06.07.2020 13:52
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt