Eesti

Kuulutus ei ole aktiivne, kaup või teenus müügist eemaldatud

Õhupuhasti Astrea Rovus purifier

120 €

Tallinn

Vaata meie E-pood! Super hinnad!
Tavahind 299,99
Seisukord : Poe näidis-Vähekasutatud! Töökorras!

Hinga kergelt puhast õhku vaid ühe nupuvajutusega

Õhk, mida hingad, võib paista puhas, kuid ka kõige puhtamas kodus võib olla õhus erinevaid saasteaineid alates lemmikloomade nahakübemetest ja suitsust kuni hallituse, tolmulestade ja lõhnadeni. Need osakesed võivad tekitada ebamugavust ja ärritust ning kahjustada eriti nende tervist, kes kannatavad allergiate või hingamisteede haiguste all.

Rovus Astrea õhupuhasti abil saad tagada, et õhk su kodus või büroos on tõesti puhas, ning hingata kergelt ja rahulikul meelel tänu Rovus Astrea õhupuhastile.

Enneta lihtsalt õhusaastega seotud terviseprobleeme

Stiilses ja kompaktses seadmes kasutatakse õhu puhastamiseks täiustatud neljaastmelist süsteemi, mis eemaldab kahjulikud osakesed ja ebameeldivad lõhnad, saates tagasi puhast ja värsket õhku, mida on rõõm hingata. Sedasi ennetab Rovus Astrea õhupuhasti lihtsalt õhusaastega seotud terviseprobleeme ilma mingite ohtlike kemikaalideta. Filtrisüsteemis on:

eelfilter

HEPA-filter

aktiivsöe filter

negatiivne ioon

Mugavus ja stiilsus koos vajalike funktsioonidega

Puutepaneeli nuppude, taimeri ja lihtsalt teisaldamiseks sisseehitatud käepidemega Rovus Astrea õhupuhasti on kompaktne ja stiilne täiendus teie koju, et hoida õhk puhas ning aidates sellega leevendada ebamugavustunnet ja hingamisprobleeme.

Seade võib töötada automaatrežiimis, muutes ventilaatori kiirust vastavalt vajadusele, või vaiksemalt töötavas unerežiimis. Peale selle näitavad LED-märgutuled õhukvaliteedi seisundit, et saaksid olla kindel, et hingad tervislikku ja puhast õhku.

4-х слойная система фильтрации задерживает до 99,97% маленьких частиц и не выпускает их обратно. В фильтрах остаются аллергены, бактерии и вирусы.

Наслаждайтесь свежим и чистым воздухом одним нажатием кнопки

Воздух, которым мы дышим, на первый взгляд может казаться чистым, однако даже визуально чистая окружающая среда может быть наполнена различными загрязнителями воздуха, такими как клетки кожи домашних животных, дым, плесень и неприятные запахи. Эти частицы могут создавать дискомфорт, раздражение и наносить вред, в особенности тем, кто страдает от аллергии или других респираторных заболеваний.

Но с очистителем воздуха Rovus Astrea Вы можете быть уверены в том, что воздух в Вашем доме или офисе действительно чистый, и дышать легко и забыть о любых волнениях.

Уберегите себя от проблем со здоровьем, связанных с загрязнением воздуха

В этом изящном и стильном устройстве используется усовершенствованная система 4-этапной очистки воздуха, которая поглощает вредные частицы и неприятные запахи, а обратно выпускает чистый и свежий воздух, которым так приятно дышать. За счет этого очиститель воздуха Astrea позволяет избежать проблем со здоровьем, связанных с загрязнением воздуха, и при этом не использовать вредных химикатов. Система фильтрации включает:

Фильтр предварительной очистки

ХЕПА-фильтр

Фильтр с активированным древесным углем

Негативные анионы

Katvus: 30 m2
Võimsus: 55 W
Juhtme pikkus: 1.8 m
Kaal: 5,2 kg
Mõõdud: 33,7x17,2x58,0 cm

SalezoneOutlet - Õismäe tee 1a(Rimi taga), E-R 10-18, L 10-16, P kokkuleppel
Kontakt  5512740

Kuulutuse number: 10123376

46
Lisatud: 09.07.2020 13:14
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt