Eesti

Kuulutus ei ole aktiivne, kaup või teenus müügist eemaldatud

Omanikult 2 toaline korter Paldiskis

320 € ööpäevas

  • Tube 2
  • Seisund Renoveeritud
  • Kogupind 38
  • Korrus 4
  • Korruseid majas 5
  • Maja materjal Paneel
Rae 44, Paldiski, Lääne-Harju vald, Harjumaa

Üürile anda korralik ja

hubane 2 toaline korter Paldiskis, 320 euro üür

Lepingu sõlmimisel tulen maksta: esimese kuu üür + deposiit 320 euro.

Paldiski on täna Lääne-Harju valla keskus ja väga kiirelt arenev linn. Linn on korrastatud ja siia luuakse aina uusi töökohti!
Hea ühendus ülejäänud Eestiga nii maanteed kui raudteed mööda. Elektrirongiga saad Tallinna või Keilasse kiirelt ja mugavalt. Paldiski kaks sadamat, Lõuna- ja Põhjasadam, on aastaringselt jäävabad ja tegelevad eelkõige sadamate kaudu liikuva kauba käitlemisega. Lõunasadam teenindab ka praamiliine Soome ja Rootsi suunal.
Linnas töötab nii eesti- kui ka venekeelne põhikool, üks eestikeelne gümnaasium ning samuti kaks lasteaeda. Huviharidust pakub muusikakool ja vabaaega sisustab huvikeskus/noortekeskus. Olemas jõusaal, ujula, perearstikeskus, erinevad kauplused (suuremad: Gross, Coop, Maxima, Paldiski Kaubamaja), erinevad söögikohad. Vaimutarkust saab nõutada raamatukogust ja Amandus Adamsoni ateljeemuuseumist.

Сдается 2 комнатная квартира в Палдиски, квартира находится на четвертом этаже, теплая и уютная. Есть все необходимое, две кровати, стиральная машина, холодильник, электрическая печь. При заключении договора необходимо будет заплатить 320 евро за первый месяц аренды и плюс 320евро залога. Отсутствует плата за договор.

Kuulutuse number: 11863307

1489
Lisatud: 20.03.2024 11:12
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt