Eesti

Onyx boox nova air c

365 €

  • Seisukord Kasutatud
Tallinn

Müüa värviline e-luger/märkmik Onyx Boox Nova Air C. Ideaalses korras( nagu uus), ostetud aprill 2023. Ekraanil on kaitsekile.

Kaasa on kõik, mis komplektis- e-luger, karp, puutepliiats, laadimisjuhe + lisaks magnetic case (ostuhinnaks oli 35 eur).

ONYX BOOX Nova Air C on E Ink Kaleido Plus värvilise 7,8-tollise ekraaniga seade, millel on valgustussüsteem ja topeltpuutejuhtimine. Nende ekraanide kontrastsus ja värviparandus on võrreldes eelmise põlvkonna ekraanidega oluliselt paranenud. Mudel on valmistatud õhukeses metallkorpuses ja selle ekraan on kaetud Asahi kaitseklaasiga. Nova Air? põhineb suure jõudlusega 8-tuumalisel protsessoril ja 3 GB RAM-il, mis tagavad suure töökiiruse kõigis kasutusrežiimides. Sisseehitatud Wi-Fi moodul võimaldab kasutada erinevaid võrguteenuseid ning Bluetoothi tugi võimaldab kasutajal ühendada erinevaid välisseadmeid. Tänu suurendatud ekraanile, käsitsi kirjutatud märkmete tegemisele ja värvilisele ekraanile on see mudel ideaalne valik neile, kes kavatsevad kombineerida e-raamatute lugemist ja värviliste kujutistega dokumentidega töötamist.

Kuulutuse number: 12639887

153 (+2 täna)
Lisatud: 05.04.2024 18:20
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt