Eesti

Öömask ja päevased maskid

40 €

Paku oma hinda

  • Seisukord Uus
Tallinn

Öömask

Aitab nahka rahustada ja niisutada kuni 8 tundi tänu fermenteeritud Aasia vesinaba (Centella asiatica) ekstraktile, mis rahustab nahka kaks korda rohkem ja niisutab seitse korda rohkem kui fermenteerimata Aasia vesinaba ekstrakt.

Täiustab öösel naha niiskusbarjääri tänu olulistele koostisosadele nagu niatsiinamiid, seitse taimeekstrakti ja öökuningannaõis.

Aitab muuta nahka koheselt nähtavalt niisutatuks ning ühtlustab nahatooni, vähendades naha tuhmust ning ergutades ja taaselustades naha välimust.

Hellitab teid meeldiva lõhnaga, mis on inspireeritud Bulgaaria NutriCert™-sertifikaadiga partnerfarmis kasvatatud lavendli eeterlikest õlidest ja bergamoti eeterlikest õlidest.

Lihtne nahale hõõruda ja imendub kiirestitänu T-kujulisele massaažitarvikule.

Artistry Signature Select™ Maskid rõõmustavad värvide, tekstuuride ja lõhnadega, mis loovad kõikehõlmava kogemuse. Need on geniaalselt loodud, nii et võite personaalsemaks nahahoolduseks kasutada üheaegselt rohkem kui üht maski erinevatel näopiirkondadel ehk teha mitmikmaskitamist!


Niisutav mask

Taastab naha vedelikuvarud kiiresti ja kauapüsivalt ning kaitseb nahka keskkonnamõjude eest.

Kui teie nahk on pingul, kuiv ja pakitsev, vajab see kindlasti niisutamist. Niisutav mask Artistry Siganture Select sisaldab spetsiaalset niisutava toimega liposoomi ja naatriumhüaluronaati, mis taastab naha vedelikuvarud ja tagab kauapüsiva niisutava toime. Nutrilite ™’ist pärinev rohelise tee ekstrakt aitab nahka antioksüdantide eest kaitsta ja kaitseb ka väliste ärritavate tegurite, näiteks saaste, kliimaseadmete mõju ja isegi lennukiõhu kahjuliku toime eest.

Kandke paras kiht luksuslikku suflee-laadset maski kuivadele nahapiirkondadele, näiteks laubale, põskedele ja ninale, ning ärge unustage ka enda kaela ja dekolteed, mis kipuvad sageli unarusse jääma. Nautige mahlaka rohelise tee ja tsitruse meeliülendavat lõhna.

Pinguldav mask

Mask, mis jätab nahale pringima, erksama ja taaselavama tunde. Aitab nahal paista vormikam ja pringim. Aitab tunda nahal tihkem. Aitab paista nahal elastsem.

Pinguldava maski lõhnas ümbritsevad puuviljaseid granaatõuna noote puhtad lille- ja värsked, puuviljased tsitrusnoodid.

Koheselt muunduv koostismuutub purgis olevast jahedast, punasest meelaadsest geelist kreemjaks, valgeks, pehmeks emulsiooniks teie nahal - meeldiv soojendav tunne annab teile pealekandmisel teada toote toimest.

Nahk tundub pringim, värskem, vormis ja rikkalikult hoolitsetud. Pinguldava maskiga parandab mikrotsirkulatsiooni, toidab nahka ja aitab muuta seda pringimaks.

Koostis sisaldab Nutrilite™-päritoluga granaatõunaekstrakti, mis tagab koostisainete jõulise jõudmise naha pinnale ja suurendab toote toimet.

Sära andev mask

Sära andev mask jätab nahasäravaks ja kiirgavaks.

Jätab naha säravaks. Annab nahale kiirgava ja helendava välimuse. Aitab vähendada tuhmust. Aitab vähendada tumedaid laike ja ebatäiuseid.

Rõõmustage enda meeli ja looge hoolitsev kogemus Sära andva maski lõhna soojade gurmaanlike nootidega, mis on segatud dekadentliku mee ja pehmete lilletoonidega

Kõrgeläikeline, siidise vahu tekstuur, millele on lisatud koorivad terad.

Koorivad terad eemaldavad surnud, tuhmide naharakkude väliskihi ja toovad esile selle all oleva värske, täiustunud kiirgava kihi.

Nahk paistab täiesti ergas ja seesmiselt särav ning ühtlase nahatooni ja kiirgava uue vitaalsusega.

Sisaldab Nutrilite™-päritoluga valge tšiia seemne ekstrakti koos looduslike käsnkõrvitsa terade ja jojoobi pärlitega

Kuulutuse number: 12101941

343 (+3 täna)
Lisatud: 12.04.2024 22:35
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt