Eesti

Kuulutus ei ole aktiivne, kaup või teenus müügist eemaldatud

Ööpäevaringne hooldusteenus

30 €

Tallinn

Lootuse Ranna eakatekodu on orienteeritud inimestele, kelle igapäevased hooldustoimingud vajavad ööpäevaringset tuge. Meie põhitegevuseks on luua iseseisva eluga mittetoimetulevate vanurite ja puuetega isikute eale ja seisundile vastav hooldamine.
Kesklinna kodu on väike kuni 21. inimesele, mis omakorda võimaldab luua personaalset lähenemist iga elaniku kohta.

Kellele hooldekodu on tegelikult mõeldud ja kes kasutab meie teenuseid?

Hooldekodu teenust kasutavad inimesed, kes vajavad abi oma toimingutes, kuid samuti ka iseseisvad eakad, kes mingil põhjusel ei taha elada üksi või hoopis otsivad siin endale seltsi, kellega mõnusalt saab juttu ajada.

Dementsus, Alzheimeri tõbi, lamavad haiged ning mäluhäiretega isikud

Paljud meist seisavad silmitsi sellega, et arst diagnosteerib lähedasele ühte ülalpoolt toodud diagnoosidest või mingil põhjusel inimene on sõltuv oma voodist ning sellisel olukorral peame midagi ettevõtma.

Kõikidel nendel juhtudel on väga ohtlik jätta lähedased üksi, kuna disorinteeritus võib tuua halvemaid tagajärgi. Jätta üksindusse inimene, kes vajab pidevat tuge võib põhjustada raske depressiooni tekkimist, kuni suitsidaalsete mõteteni. Seepärast meie aktiviseerime nende tegutsemist- mängime lauamänge, loeme, kuulame muusikat, loome tarbekunsti ja joonistame. Kellel jõudu on, teeb ka füüsilisi raviharjutusi. 

Mis kuulub ööpäevaringse hooldusteenusesse ning mida pean tegema enne majutamist?

1. Õendusabi ja koostöö isiku Perearstiga- kolm korda nädalas viiakse läbi meditsiinilisi toiminguid meie õe silmis, kes vormistab igale elanikule õendusplaani ning jälgib pidevalt terviseseisundit. Kõik manipulatsioonid seoses ravimite ladustamise ja manustamisega, viib läbi õde. Vajadusel võtame ühendust perearstiga ning korrigeerime ravi või hoopiski suuname edasi eriarstiabi poole;

2. Ööpäevaringne majutusteenus ja järelvalve- pakkuda on ühe,- kahe,- kolme- ja neljakohalisi tube. Kõik toad on sisustatud ja vastavad nõuetele. Hooldajad on kohapeal ööpäevaringselt, kes kontrollivad ja vaatavad elanikke vaatamata kellaajale;

3. Kodune toitlustus- Toidumenüü on koostatud ning valmib meie kvalifitseeritud kokade poolt. Valmistame värsket ning mitmekesist toitu, mis loob mõnusat ja sooja kodust tunnet. Vahepalaks pakume alati puuvilju, ahjust tulnud pirukaid ja croissante. Kuumadest jookidest on alati valikult kohv/ tee või kakao;

4. Hooldus- ja hügieentoimingud- mähkmete vahetus, abi pesemisel vastavalt pesemisgraafikule, juuste kammimine, küünte lõikamine jms- kõik see on meie mure, mille kvaliteedi üle võite olla kindlad. Isikud, kes vajavad abi toitumises, siis saavad seda abi alati, igal toidukorral;

5. Aktiviseerivad tegevused- meie elanikud saavad alati võtta osa meie tegemistest. Joonistamine, tarbekunst, skulptueerimine jne.- kõik need toimetused kuuluvad meie tegutsemiste alla. 
 

6. Teenuse maksumus ja edasine tegutsemine- Maksumus sõltub hooldusvajaduse astmest. Hinnad on alates 30€- 34€/ ÖP. Enne majutust me sõlmime omavahel lepingu, edastame kogu info seoses sellega, mida peaksite riietest, ravimitest, isikukaitsevahenditest kaasa võtma. Võimalusel palume anda meile viimase anamneesi või vabas vormis isiku terviseisundi paberkandja kirjeldust. 

 

Juhime Teie tähelepanu, et kõik meie töötajad on kvalifitseeritud ja diplomeeritud spetsialistid. Igal meie meeskonnaliikmel on Hooldustöötaja väljaõpe või kutseharidus.

Kui Teil on jäänud küsimusi või muid ettepanekuid, võtke julgelt meiega ühendust kas telefoni- või e-mailiteel.

Kuulutuse number: 10614119

222
Lisatud: 08.04.2021 16:15
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt