Eesti

Optimum Nutrition Opti-Men Multivitamin 90 Tabs

18 €

  • Seisukord Uus
Tallinn

Multivitamin for Active Men

Supports Metabolic and Immune Function

90 Tablets

Parim enne 05-2025

Kui soovite osta,siis helistage!

Optimum Nutrition on osa ülemaailmsest Glanbia toitumiskontsernist ja on juba üle 30 aasta kehtestanud sporditoitude kuldstandardi, aidates tulemustele orienteeritud sportlastel saavutada oma eesmärke. Optimum Nutrition on üks vähestest sporditoitude tootjatest, kes toodab igas tootekategoorias.

Erinevad aktiivsed elemendid, mis aitavad teil toime tulla kiire eluviisiga - Opti-Men on rohkem kui lihtsalt multivitamiinipreparaat. See sisaldab ainulaadset segu vitamiinidest, mineraalidest, aminohapetest ja taimsetest ainetest, mis on loodud aktiivse mehe elustiili toetamiseks. See mitmekesine koostis aitab pakkuda olulisi toitaineid ja täita toitumislünki.

Toetab ainevahetust ja immuunsüsteemi - Opti-Men pakub vitamiine ja mineraalaineid, mis aitavad säilitada normaalset ainevahetust ja tugevdada immuunsüsteemi. See on eriti oluline keha optimaalseks funktsioneerimiseks ja tervise toetamiseks.

Aitab vähendada väsimust - Opti-Men sisaldab mitmeid B-vitamiine, mis on tuntud oma rolli eest energia tootmisel ja väsimuse vähendamisel. Need vitamiinid aitavad taastada energiataset ja vähendada väsimust, jättes teid energiliseks ja produktiivseks.

Optimum Nutrition Opti-Men - Multivitamiinid aktiivsetele meestele

Opti-Men on palju enamat kui ainult multivitamiinipreparaat - see sisaldab ainulaadset segu vitamiinidest, mineraalidest, aminohapetest ja taimset päritolu ainetest. Kui te treenite intensiivselt, on teie organismil suurem toitainete vajadus. Vitamiinid ja mineraalid on osa elutähtsast toitainelisandist, mis aitab teil toime tulla kiire elustiiliga.

Kompleksis sisalduvad mitmesugused aktiivsed koostisosad annavad sulle võimast toitainete segu. Need olulised vitamiinide ja mineraalainete tabletid annavad ka tsinki ja B5-vitamiini, mis aitavad toetada kognitiivseid funktsioone ja vaimset võimekust.

Mida see teeb?

Opti-Men pakub sulle vitamiine ja mineraalaineid, et anda organismile elutähtsaid toitaineid, mis aitavad toime tulla kiire elustiiliga. Need hädavajalikud multivitamiinitabletid annavad ka erinevaid B-vitamiine, et vähendada väsimust ja nõrkust, tsinki, et toetada normaalset makrotoitainete ainevahetust, ning D-vitamiini ja seleeni, et aidata kaasa normaalsele immuunsüsteemi toimimisele.

Optimum Nutrition Opti-Men omadused:

Multivitamiinid aktiivsetele meestele

Erinevad aktiivsed elemendid, mis aitavad teil toime tulla kiire eluviisiga

Toetab ainevahetust ja immuunsüsteemi funktsiooneerimist

Aitab vähendada nõrkust

Tsink ja vitamiin B5 aitavad toetada kognitiivset funktsiooni ja vaimset võimekust

Kasutamine

Võtta 3 tabletti päevas koos toiduga.

Kuulutuse number: 12608339

239 (+4 täna)
Lisatud: 20.04.2024 11:04
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt