Eesti

Oras Nova 7462G

115 €

Paku oma hinda

  • Seisukord Uus
Tallinn

Termostaadiga vanni- ja dušisegisti Oras Nova 7462U
Kollektsioon: NOVA
Värv: kroom
Komplektis: termostaadiga vanni-dušisegisti, paigalduskomplekt, ekstsentriline (2 tk), kaaned (2 tk), tagasilöögiklapid ja filtrid.

Tootja: „Oras Group“, Soome.

Vanni ja duši termostaadiga segisti. Temperatuuri reguleerimisnupp on varustatud temperatuuri piirajaga, mis on muudetav vajutades nuppu (seadistatud 38°C). Sisseehitatud säästmise funktsioon EcoFlow. Segisti on varustatud ekstsentriliste ühenduste, korkide, tagasilöögiklappide ja filtritega.

Moodne Oras Nova termostaadiga segisti disain sobib kokku iga vannitoa stiiliga, käsidušiga - ja isegi erinevate isikupäradega!

Hästi läbimõeldud ergonoomiliselt kujundatud segistil on libisemiskindlad käepidemed, pehmed servad, veetemperatuuri lukustus ja soojusisolatsioonikindel korpus.

Samuti on oluline, et Nova segistisse integreeritud EcoFlow voolu piiraja aitab säästa väärtuslikke ressursse ja samal ajal muudab duši kasutamise nauditavamaks.

Stiilne kroomi värvi pind on ilus ning lihtsalt puhastatav.

Segisti on ühendatud ekstsentriliselt (ekstsentrid ja nende korgid on komplektis). Dušipea ei kuulu komplekti.

See on vastupidav ja kvaliteetne segisti, sobib intensiivseks ja sagedaseks kasutamiseks.

„Oras Group“ (Soome) on oluline Euroopa sanitaartehniliste seadmete tootja: ta on liider Skandinaavia turul ja juhtuv ettevõte Mandri-Euroopas. Ettevõtte missioon - on muuta vee kasutamine lihtsaks ja jätkusuutlikuks ning visiooniks - on saada Euroopa liidriks arukate sanitaarseadmete valdkonnas. „Oras Group“ ettevõttel on kaks märkimisväärset kaubamärki -„Oras“ ja „Hansa“

Kuulutuse number: 12656631

79 (+4 täna)
Lisatud: 16.04.2024 07:04
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt