Eesti

Kuulutus ei ole aktiivne, kaup või teenus müügist eemaldatud

Ortopeediline padi

30 €

Tallinn

CN-hzq mäluvahust padi, ergonoomiline norskepadi, lõdvestab pea lihaseid ja jääb kergesti magama.

 

  * Ergonoomiline disain - 60 x 34 x 11,5 cm peatoed. Iga nurga on meditsiinitöötaja hoolikalt välja töötanud, et anda kaelalülile kõige mugavam ja lõõgastavam kõverus.  Hankige õige peatoe.  Lõdvestage oma lihaseid põhjalikult.  Enam pole valu - tõuse värskena.

  * Memory Foam padi - see padi on valmistatud mäluvahust.  See on väga pehme ja pakub piisavalt tuge.  See on mugav ja kohandub lülisamba kaelaosa kõverusega.  Samal ajal on see padi mõeldud spetsiaalselt hingamisdepressioonide jaoks.  Suurepärane hingavus, toob teile suurepärase õhtu.

  * Head ööd - see padi pakub suurepärast und ning lõdvestab teie lihaseid ja selgroogu.  Kergesti sügavasse unne.  Samal ajal võib see norskamist tõhusalt vähendada.  Ärgates pole teil kaelal kanget valu.  Igal hommikul tunnete end värskena.

  * Magage selili või külili - tavalisel padjal magades on kael külili ja selili magades tegelikult samal kõrgusel.  See on emakakaela selgroole väga kahjulik.  See padi on spetsiaalselt loodud emakakaela selgroo kaitsmiseks erinevatele aladele.  Püsti tõustes ei tee kael enam valu.

Kuulutuse number: 10642228

295
Lisatud: 23.08.2022 17:10
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt