Eesti

OSUYA Nutikas elektriline silmade masseerija, UUS!

35 €

Paku oma hinda

  • Seisukord Uus
Keila, Harjumaa

Soojendusega silmade masseerija kaitseb silmade väsimuse eest. Silmadele mõeldud silmade masseerija leevendab erinevate vibratsioonirežiimide kaudu stressi, tumedaid silmaaluseid, vereringet ja muid vaevusi. Ärge kasutage meie toodet järgmistel juhtudel: silmade nõrkus, sidekoe infektsioon, keratiidi infektsioon, orbitaalne tselluliit, endoftalmiit, silmaoperatsioon, mis tahes muu valu.

Taastav uni ja silmade kompressiooni vähendamine. Tänu tootele on kuumaõhusurvega termomassaaž silmaaluse tursete vastane, vähendab kortse ja kuivust. Leevendab vaevusi, peale intensiivset ja pikka keskendumist erinevatele tugedele nagu 📺️ 💻️ 📚️ 📱. Rutiinsel kasutamisel koos 15-minutilise massaažiga aitab ja parandab see heaoluteraapia elastse silmakontuuri lõdvestamist ja kvaliteetse naha taastumist.

Seade on loodud teie elu lihtsamaks muutmiseks nii oma optiliste masseerivate omaduste kui ka transpordilihtsuse tõttu. See on kokkuklapitav, avaga kuni 180°. Reguleeritav elastne riba sobib igale pea suurusele. Taaslaetav aku juhtmevabaks kasutamiseks. Puuteekraan mugavate massaažirežiimide valimiseks. See kondenseeritud, kerge ja diskreetne tehnoloogiline süsteem on kaasaskantav, kuhu iganes soovite.

BLUETOOTH-ühendus. Seda funktsiooni kasutades voogesitab teie ühendatud seade, näiteks nutitelefon, teie muusikat, kui te mugavalt lõõgastute. Massaaži ja kõrgtehnoloogilise helifunktsiooni kombinatsioon tagab parima rahustava mugavuse ja ületamatu heaoluefekti. Valu väheneb ja ümbritsevad lihased lõdvestuvad. Masseerija sisaldab 4 soojustamisfunktsiooni režiimi ja 2 vibratsioonifunktsiooni režiimi. UUS. Poe hind: ~79,99 EUR

Vaata minu teisi kuulutusi!

Tõsise huvi korral toon asjad Tallinnasse kokkulepitud kohta.

Kuulutuse number: 12480175

201 (+2 täna)
Lisatud: 01.05.2024 20:40
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt