Eesti

Päikeseprillid massaažiga

45 €

Tallinn

Paljud inimesed kannatavad sageli kõrget nägemiskoormust, mis tahtest tahtmata tingib silmades põletus-, kuivus-, lõiketunnet ja valu. Nägemishäirete profülaktikaks ja ebamugavustuttetest vabanemiseks on välja töötatud silmaümbrust mõjutav magnetmassaaži aparaat. 

Milleks on vaja massaažiaparaati?

Tundidepikkune töö arvuti taga, sõiduki juhtimine, lugemine, teleri vaatamine ja muud kõrget nägemiskoormust nõudvad tegevused mõjuvad negatiivselt silmade tervisele. Nägemispinge alandamiseks ja väsimustunde maandamiseks töötati välja spetsiaalne massaažiaparaat silmapõhja ja oimu-otsmikupiirkonna mõjutamiseks. Seade suudab aktiveerida vahetusprotsesse silma sees, mis regulaarsete protseduuride korral normaliseerib silmasisese vedeliku tsirkuleerimise ja küllastab nägemisorganeid kasulike ainetega. 

Arvatakse, et taoliste seadmete toime tõstab silmaümbruse toonust, parandab vereringlust, vabastab tumedatest ringidest ja tursetest. Lisaks soodustab silmadele mõeldud massaažiaparaat silmaorganite ealiste muutuste aeglustumist ning teeb kortsude tekkimise profülaktikat. Silmamassaaž maandab peavalu, vabastab unetusest, samuti tõstab ajutegevust ja töövõimet. 

Millised silmaümbruse massaažiaparaadid eksisteerivad? 

Täna  on esitletud suur valik silmadele mõeldud massaažiaparaate. Reeglina on nad valmistatud prillikujulistena, mis pannakse pähe ja fikseeritakse klõpsude, rihmadega. Mõned mudelid on varustatud perforeeritud ekraanidega, stimuleerides silmanärvi valgusega. Magnetseadmed toimivad magnetvälja ja nahaga mehhaanilise kontakti abil erimagnetite vahendusel. Kõik nimetatud seadmed mõjutavad silmapõhja, oimu-otsmiku tsooni, samuti teeb delikaatset silmaümbrusnaha masseerimist. Selliste seadmete kasutamisest saadav kasu leiab vastukaja oftalmoloogide ja neuroloogide seas. Esimesel juhtumil on märgatav soodne toime nägemissüsteemile: silmade väsimuse maandamine kestva arvuti taga töötamisel, silmade ees olevatest tähekestest ja sähvatustest vabanemine, mõningatel juhtudel isegi nägemiskvaliteedi paranemine. Kosmeetikud märgivad silmaümbrusnaha toonuse tõusu, neuroloogid aga magnetmassaažiaparaadi kasutamisel unekvaliteedi paranemist.

Kuid tuleb märkida, et igal konkreetsel juhul mõjub seade inimorganismile erinevalt. 

Magnet akupunktuurmassaažiaparaat 

Seda tüüpi silmaümbruse massaažiaparaat on üks populaarsemaid. Seade kujutab endast spetsiaalseid prille, mis on varustatud sisseehitatud silikoonist „näppudega“. Need on väga pehmed ja elastsed, mis välistab täielikult naha vigastumist. Iga „massaažinäpu“ otsas on imeväike magnet, mis seadme töö ajal stimuleerib silmaümbrusnaha teatud punkti, mille tulemuse normaliseerub vereringlus ja tõuseb toonus.

Sisselülitamisel hakkab seade vibreerima ja osutama delikaatseid punktvajutusi. Selline seade on tervisele täielikult ohutu. Töö ajal aga võib tunnetada väikseid torketundeid, mis on normaalne. See näitab mikrotsirkulatsiooni paranemist. Seadme kasutamisest saadav efekt sõltub inimese nägemissüsteemi individuaalsetest eripäradest. Selles on sisseehitatud liitiumaku laadimiseks ning aparaadi töötamiseks suudab kestvalt säilitada energiat. Mugavuseks on seadmel puutetundlik sisse/väljalülitamine. Automaatrežiimis töötab 10 minutit, mille järgselt lülitub ise välja.      Kaasaegne disain ja meeldivad tunnetused mõjuvad kosutavalt ja relakseerivalt, pakkudes kasutusest vaid rahuldust. 

Magnetvibromassaažiaparaat: positiivne toime, maandab silmade väsimust; vabastab tumedatest ringidest ja tursetest silmaümbruses; aeglustab nägemisorganite ealiseid muutuseid; osutab silmaümbruskortsude tekkimise profülaktikat; parandab une kvaliteeti; kosmeetiline efekt - pinguldab silmaümbruse nahka. 

Kellele ei soovitata kasutada magnetvibromassaažiaparaat 

Nägemissüsteemi patoloogiaid omavatele inimestele: katarakt, glaukoom, kunstkristalli olemasolu, silma võrkkesta rebenemine või irdumine, samuti silmaümbrusnaha põletikud või vigastused. 

Magnetvibromassaažiaparaat  – suurepärane kingitus! 

 

Kasutusjuhend:

Soovitatakse kasutada 2-3 korda päevas 5-10 minuti kaupa. Ei soovitata kasutada 20 minutit järjest,  

 

- Täisautomaatne

- Touch nuppu

- sisseehitatud aku

- Automaatne väljalülitus 5 minuti pärast

- Automaatne programmivahetus, 9 vibratsioonirežiimi

- Komplekti kuulub laadija

- Laadida on võimalik nii arvutist - USB-st kui ka võrgust - 220 v (see laeb väga kiiresti 5-10 minutit)

- Kaasaegne disain

 

Värvivalik: kuldne, hõbedane, must.

 

Hind 74 eur

Tähelepanu, AKTSIOON! -40%

Soodushind 45 eur

Kuulutuse number: 10327474

360 (+1 täna)
Lisatud: 02.05.2024 04:40
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt