Eesti

Pärnu maakond, Pärnu linn, Pärnu linn, Ülejõe, Tallinna mnt 34a/2

119 000 €

  • Tube 6
  • Seisund Renoveeritud
  • Kogupind 106.9
  • Korrus 1
  • Korruseid majas 2
  • Maja materjal Puu
Tallinna mnt 34a/2, Pärnu
Pärnus, Ülejõe piirkonnas, müüa 6-toaline kodu, mis on ideaalne suuremale perele ning samuti Airbnb jaoks, sest enamus sisustusest jääb sisse ning isegi võtmekarp on juba olemas. Hetkel 8 voodikohta ja lisaks veel 2 diivanit.

PLANEERING JA VIIMISTLUS
Pakutava majaosa planeering on läbi kahe korruse. Esimesel korrusel on esik, suur elutuba-köök, kaks magamistuba, panipaik/garderoob ja vannituba. Teisel korrusel on 2 tuba, vaheseinaga võimalik üks eraldi magamistuba juurde tekitada.
Korter on renoveeritud mõned aastad tagasi, vannituba renoveeriti aprillis.
Põrandaid katab laminaatparkett ja seinad on värvitud ja tapetseeritud. Esiku ja köögi põrand ning vannitoa põrand ja seinad on plaaditud.

MAJA
Olemas toimiv ühistu ja jooksvate küsimustega tegeleb haldusfirma. Elamus on vahetatud vee- ja kanalisatsiooni torud, osaliselt vahetatud elektrijuhtmed, elamul on uus tuletõkkesein, vahetatud uksed, aknad.

KÜTTESÜSTEEM JA ÜLALPIDAMISKULUD
Küttelahendusena on ahiküte ning õhksoojuspump. Vannitoas lisaks ka elektriline põrandaküte. Kõrvalkulud on suurusjärgus 115-120€, lisandub elekter ja vesi vastavalt tarbimisele.

PARKIMINE
Korteri juurde kuulub üks kindel parkimiskoht hoovis notariaalse kasutuskorra alusel.

ASUKOHT JA ÜMBRUS
Logistiliselt väga mugav asukoht, kesklinn 10-minutilise jalutuskäigu kaugusel. Lähim kauplus Ülejõe Rimi on u 600 m, Ülejõe Selver u 1,4 km kaugusel. 300 m raadiuses olemas nii lasteaed (Kadri Tänava Lasteaed) kui kool (Ülejõe Põhikool). Lähimad bussipeatused on u 100 m kaugusel Oja tänaval ja Tallinna mnt, hea bussiühendus erinevate linnaosadega.

Kuulutuse number: 12785289

91 (+1 täna)
Lisatud: 23.05.2024 18:06
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt